OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. december 13. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 12., hétfő 12:15

A Mary Kay a bőr védő funkciójával és az arcot érintő bőrpírral kapcsolatos újabb kutatási eredményekről számolt be a Chinese Association of Integrative Medicine konferenciáján
    Dallas, 2019. augusztus 12., hétfő (Business Wire/OTS) -A Mary Kay Inc., amely a közvetlen értékesítéssel forgalmazott termékek piacán és a kozmetikai ágazatban egyaránt világszerte az egyik vezető bőrápolási innovátornak számít, a dermatológiai kutatások iránti évtizedekre visszanyúló elkötelezettsége jegyében ezúttal a bőr védő funkciójának javítására és az arcot érintő bőrpír mérséklésére irányuló kutatásainak eredményeiről számolt be a Dermatology Committee (Dermatológiai Bizottság) évente megrendezésre kerülő, a Chinese Association of Integrative Medicine által szervezett konferenciáján. A Mary Kay szponzorként is támogatta a rendezvényt, amelyre augusztus 8-a és 11-e közt zajlott le Kína Gansu tartományában, Lanzhou városában.

    "A Mary Kay tudósai évek hosszú sora óta végeznek dermatológiai kutatásokat azzal a céllal, hogy megoldásokat találjanak az emberek valódi bőrproblémáira" - magyarázta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Inc. tudományos vezető tisztségviselője. "Küldetésünknek megfelelően aktív szerepet játszunk a nemzetközi szépségápolási és tudományos közösségek életében a globális dermatológiai konferenciákon való részvételünk révén, ahol megoszthatjuk kutatási eredményeinket a tudományos élet képviselőivel és olyan új ismeretekkel gazdagodhatunk, amelyeknek felhasználásával hatékonyabb, innovatív termékeket tudunk kidolgozni."

A Mary Kay China rangidős orvosigazgatója, Dr. Jenny Jiang, beszámolt azoknak a kutatásoknak az eredményeiről, amelyek a bőr védő funkciójának javítását és az arcot érintő bőrpír gyógyítását célzó stratégiák kidolgozására irányultak. Ezek az eredmények fontos információkkal szolgálhatnak arról, hogy mire van szüksége az érzékeny bőrű embereknek. A konferencián részt vettek Kína vezető bőrgyógyászai, valamint kozmetikai vállalatok neves vezetői.

A Mary Kay kutatási/fejlesztési csapatát a világ különböző tájairól származó, különféle tudományágakban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel vagy egyéb magas tudományos fokozatú diplomával rendelkező neves tudósok alkotják. Ez a tudósokból álló csapat elkötelezett a tudományos áttörés érdekében végzett kutatás, valamint a bőr egészségével kapcsolatos nagy jelentőségű felfedezéseknek a tudományos közösségekkel és a szépségápolási szakértőkkel való megosztása iránt.

A Mary Kay minden évben több ezer tudományos vizsgálat keretében teszteli termékeit és termékösszetevőit annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítményre vonatkozó követelményeknek és normáknak. A Mary Kay több mint 1500 termék-, technológiai és csomagolási szabadalom birtokosa. A vállalat múlt évben nyitott meg egy több mint 100 millió USA dolláros beruházással létrehozott új, csúcstechnológiát alkalmazó gyártó és kutató/fejlesztő létesítményt a Texas állambeli Lewisville-ben.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…
Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay FoundationSM) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190809005304/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com
Forrás: Mary Kay Inc.
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.