OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 29., hétfő 12:52

Mind a négy labdarúgó kupamérkőzést élőben adja a közmédia
    Budapest, 2019. július 29., hétfő (OTS) - Ezen a héten is az összes NBI-es csapat európai selejtezőjét élőben láthatják a szurkolók a közmédia különböző felületein.

    Továbbra is tart a nagyüzem a magyar csapatok számára a nemzetközi labdarúgó sorozatokban, az MTVA pedig valamennyi NBI-es együttes mérkőzését megmutatja. Kezdésként kedden a bajnok Ferencvárost, amely 3-1-es előnnyel utazik a Valletta elleni visszavágóra. Fontos információ, hogy a máltai mérkőzést élőben ezúttal a Duna csatorna közvetíti. A felvezetés 19:30-kor kezdődik, a műsorvezető Molnár Mátyás, a kommentátor Hajdú B. István lesz. Csütörtökön nagyüzem lesz az Európa Ligában. A három csapat gyakorlatilag egy időben játszik azért, hogy a harmadik selejtező körbe jusson. A legnehezebb feladata a Debrecennek lesz, amely 0-3-ról kezdi a Torino elleni visszavágóját a Nagyerdei stadionban. Ezzel párhuzamosan a Budapest Honvéd Romániában, a Craiova ellen próbálja kihasználni, hogy az első mérkőzésen - pályaválasztóként - nem kapott gólt. A tavaly a sorozat főtábláján szereplő Fehérvár FC, a liechtensteini FC Vaduzhoz látogat. Marko Nikolic alakulata volt az egyetlen a magyar EL-csapatok közül, amely győzni tudott múlt csütörtökön. Amennyiben sikerrel veszi az akadályt, valószínűleg az előző kiírásban elődöntős Eintracht Frankfurt lesz az ellenfele. Juhász Rolandék összecsapása élőben az m4sport.hu-n, csúsztatva az M4 Sporton lesz.

A hétvégén sem maradnak a szurkolók magyar futball nélkül, hiszen pénteken az NBII nyitómeccsét, míg szombaton és vasárnap összesen 3 élvonalbeli találkozót közvetít élőben az M4 Sport, míg az m4sport.hu az NBI összes találkozóját megmutatja - szintén élőben.

Hétközi futballprogram a közmédiában:
Kedd 19:30, Duna: Valletta (máltai) - Ferencváros (ÉLŐ)
Csütörtök 18:15, M4 Sport: Debrecen - Torino (olasz) (ÉLŐ)
Csütörtök 18:15, Duna World: Craiova (román) - Budapest Honvéd (ÉLŐ)
Csütörtök 19:00, m4sport.hu: Vaduz FC (liechtensteini) - Fehérvár FC (ÉLŐ) (20:45-től csúsztatva az M4 Sporton)

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.