OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 25., csütörtök 08:00

Informatika képzéssel bővíti képzési kínálatát a Kodolányi János Egyetem
    Budapest, 2019. július 25., csütörtök (OTS) - Üzemmérnök-informatikus alapszakra is lehet már jelentkezni a pótfelvételi időszakban a Kodolányi János Egyetemre. Magyarország egyik legrégibb magánegyetemén szeptembertől így a bölcsészettudományi, társadalomtudományi, gazdaságtudományi alap- és mesterszakok mellett az informatika területén is szerezhetnek diplomát az intézménybe jelentkezők.

    A Kodolányi János Egyetem 1992-es alapítása óta közel 27 ezren végeztek az intézményben. Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán jelenleg 3 felsőoktatási szakképzési szakon, 11 alapszakon, 3 mesterszakon és felnőttképzési oktatási formában több mint 3.000 diák tanul. Ez a meglévő portfólió bővül a májusban akkreditált új, üzemmérnök-informatikus alapszakkal.

"2019 szeptemberében induló szakunk a gyakorlati ismereteket helyezi előtérbe, a tantárgyak egyharmada elméleti, kétharmada gyakorlati. A hallgatók már az első félévtől kezdve valós vállalati problémák, feladatok megoldásán dolgoznak, a tananyag elemeinek gyakorlati hasznosságát azonnal megmutatjuk.  Figyelembe vesszük a hallgatók korábbi tanulmányait, tapasztalatait, személyre szabott feladatokat, tanmenetet kapnak, akár bizonyos tantárgyak alól teljes felmentést. A második tanév után az 5.-6. félévet már céges partnereinknél, valós vállalati környezetben töltik, a választott szakirányuknak megfelelő speciális ismereteket ott sajátítják el. A teljes tananyagot informatikai vállalatokkal közösen dolgoztuk ki." - mondta el az üzemmérnök-informatikus szak indítása kapcsán a Kodolányi János Egyetem rektora, Dr Szabó Péter.

A Kodolányi János Egyetem minden képzése gyakorlatorientált, a több hazai és nemzetközi minőségdíjat elnyert oktatási modell biztosítja azt, hogy a munkaadók igényei beépülnek a képzési programba, stratégiai partnercégekkel közösen dolgozzák ki a tananyagokat, és a cégek munkatársai maguk is részt vesznek az oktatásban. A kiscsoportos oktatás, a mentorálás, a családias hangulat, a korszerű oktatási környezet biztosítja azt, hogy az intézményben minimális a lemorzsolódás, és a hallgatók alapos elméleti és gyakorlati tudással felvértezve kezdhetik meg karrierjük építését.

További információ:

Szondy Réka
KJE PR és Marketing Csoport
marketing@kodolanyi.hu
+36302797594
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.