OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 28., csütörtök 14:54

Ady és Én - izgalmas alkotások az M5 pályázatán
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OTS) - Nagyszámú jelentkezéssel és izgalmas alkotásokkal zárult az M5 Ady és Én alkotói pályázata.

    A közönségszavazás során összesen 21056-an voksoltak a nekik legjobban tetsző művekre, és a zsűri tagjai: Tóth Krisztina költő, E. Csorba Csilla muzeológus és Őze Áron színművész sem voltak könnyű helyzetben a végső döntéseknél.

A felhívásra jelentkezők számának növekedésével a díjazottak köre is bővült, a nyertesek névsora pedig így alakult: lírai műfajban Gerencsér Anna - Budán járt a tél című verse végzett az első helyen, amelyet a Fák alatt zenekar megzenésít. Gráf László Ady és Én - Ördög Ferenc tanár úr emlékére, Durucz Istvánné Makláry Magdolna "Diák, írj magyar éneket…" és Kelecsényi Erzsébet Útjelzők című műve lett a legjobb esszé, így nekik lehetőségük van részt venni a Magyar Írószövetség városnéző irodalmi hajóútján. Reischl Krisztián - Valaki című videója lett a kategória győztese, ezáltal kulisszajárást és négy darab jegyet nyert a Nemzeti Színházba. A kép kategória első helyezettje Duba Richárd lett Sorsom című fotójával, ezáltal Ady-emléksétán vehet részt a Petőfi Irodalmi Múzeum felajánlásából és E. Csorba Csilla Ady - a portrévá lett arc című kötetét kapta. Murvai György különdíjat kapott Főhajtás című művéért, Major Gábor pedig közönségdíjas lett Utoljára című alkotásáért.

Az M5 szerkesztősége gratulál a nyerteseknek és nagyon boldog, hogy több mint 310-en ragadtak tollat, vagy kamerát, hogy megmutassák, számukra mit jelent Ady Endre. A felhívásra számos olyan irodalmi mű, kép és a videó érkezett, amelyet érdemes megnézni és elolvasni. Ezt továbbra is megtehetik az érdeklődők a www.mediaklikk.hu Ady és Én oldalán.

Az eredményhirdetés teljes adása visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.