OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 28., csütörtök 11:23

Turisztikai befektetést élénkítő konferencia
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OTS) - A Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium Alapítványa (www.bethlengabor.eu) turisztikai fejlesztésben érdekelt üzleti Partnerei részére a Közép-Erdély gazdasági lehetőségeinek élénkítését és kiaknázását célzó konferenciát rendez.

    Időpont: 2019. április 5., péntek 9:30-15:00 óra

Helyszín: Budapest Főváros Önkormányzatának Díszterme
(1052 Budapest, Városház u. 9-11. I. emelet 120.)

Fővédnök: Tarlós István főpolgármester

Védnökök: Iulia Adriana Oana Badea, Nagyenyed város polgármestere
     Dr. Orosz Tivadar, elnök, MKIK MRT

A Konferencia célja: magyarországi vállalkozók bekapcsolása a következő három év gazdaság fejlesztési programjába, Erdély-hegyalján, Nagyenyed központtal.

A Konferencia házigazdája: a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium Alapítványa (BGKA), társrendezője és támogatója a Budapest Főváros Önkormányzata és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata.

További információ: www.bethlengabor.eu honlapon a "Konferencia" fül alatt.

Résztvevői regisztráció: A részvétel regisztrációhoz és jelképes részvételi díjhoz kötött. A részvételi díj a Bethlen Kollégium diákjainak anyanyelvi oktatását támogatja. Jelentkezés www.bethlengabor.eu  honlapon a "Konferencia" fület megnyitva lehetséges.

Sajtóregisztráció: 2019. április 4-éig a szocsgyuladr@upcmail.hu e-mail címen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.