OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. szeptember 23. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. március 14., csütörtök 09:23

Vigyázat! Csapdák és trükkök az energiapiacon!
    Budapest, 2019. március 14., csütörtök (OTS) - Az elmúlt tíz évben eddig még nem tapasztalt esemény jelent meg a hazai energiapiacon. A fogyasztókkal kötött határozott időtartamú villamos- és földgázenergia kereskedelmi szerződésekben a fixáras konstrukciók ellenére szerződéses időszakon belül árat emeltek a kereskedők!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190314_001.JPG

A kereskedők az elmúlt tíz évben is számos "trükköt", optikai tuningot, szerződéses feltételeket vetettek be, hogy korlátozzák a versenyt, a szerződésekből való kilépést, vagy ellehetetlenítsék a kereskedőváltást. Többek között

     - TÖBB NAPOS LAST CALL OPCIO (LCO)
     - EGYOLDALÚ ÁREMELÉS
     - FELMONDÁSOK KORLÁTOZÁSA
     - MAGAS KÖTBÉREK
     - VERSENY KORLÁTOZÁS, BOJKOTT
     - SZÁMLÁZÁSI PROBLÉMÁK, VÁLTOZÓ ÁRAK

Ezeknek külön-külön is nagyon súlyos ára van. A tavalyi év a korábbiak szokásos "trükkjeit" is felülmúlta, hiszen megjelent egy új elem: az egyoldalú áremelés lehetősége. Több kereskedő is a fix áras szerződött konstrukciók ellenére áremelést érvényesített, hivatkozva az üzletszabályzatok módosítására.

Az egyoldalú kerekedői áremelésről további információk honlapunkon:
https://www.sourcing.hu/aktualis/fixaras_energiakereskedelmi_szerzodesek_ultrakockazat

Jelenlegi piaci környezetben kockázatos, lassan már felelőtlenség megfelelően képzett és energiapiaci szerződésekben jártas szakértő nélkül energiakereskedelmi szerződést kötni. Dolgozzon profikkal és kérje támogatásunkat a Sourcing Professzionális Beszerzés keretében mielőbb!

http://www.sourcing.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.