OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. február 13., szerda 17:32

A Budapesti Operettszínház közleménye
    Budapest, 2019. február 13., szerda (OTS) - A Budapesti Operettszínház külső játszóhelyen tervezett előadásainak tavaszi műsorrendje egyeztetés alatt áll.

    Az Átriummal az egyeztetések két előadást érintenek, a Frida és a Nők az idegösszeomlás szélén című produkciókat. Ezen produkciók tavaszi előadására vonatkozóan a felek között nincs aláírt szerződés. Az Átrium az Operettszínházzal való egyeztetés nélkül, engedély nélkül osztott meg az előkészítés részét képező levelezésből információkat. Ezt az Operettszínház kifejezetten sérelmesnek, etikátlannak és jogilag aggályosnak tartja.

Az Operettszínház gazdálkodása kiegyensúlyozott, a folyamatos művészi munka feltételei adottak. A tavaszi műsorrend előadásairól a megszokott rendben, a megfelelő időben az intézmény tájékoztatást fog nyújtani.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.