OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. február 13., szerda 09:30

A TINTA Könyvkiadó 3,5 millió Ft keretösszeggel kiírta a Lőrincze Lajos könyvtárbővítési pályázatot
    Budapest, 2019. február 13., szerda (OTS) - A TINTA Könyvkiadó, mint a legnagyobb hazai szótárkiadó, érezve felelősségét, 3,5 millió Ft-os keretösszeggel könyvtárbővítési pályázati alapot hozott létre.

    A Lőrincze Lajosról elnevezett pályázat célja az iskolai és közkönyvtárak ellátása új, korszerű szótárakkal, kézikönyvekkel.
Pályázhatnak közkönyvtárak, oktatási intézmények és alapítványok, a melyek így 50%-os pályázati áron juthatnak az anyanyelvi nevelést segítő, a nyelvi kompetenciát fejlesztő kiadványokhoz.

A pályázatok folyamatosan nyújthatók be 2019. március 22-ig.
A pályázati leírás megtalálható a következő címen:
http://www.tintakiado.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.