OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 14., hétfő 10:18

Továbbra is dübörög a domain piac
    Budapest, 2019. január 14., hétfő (OTS) - Az idei év előrejelzéseihez pontosan látnunk kell az előző évi domain regisztrációk és alapvetően a piac alakulását.

    A 2018-as domain statisztikából kiderül többek között, hogy még mindig több tízezer új domainre volt szükség Magyarországon, és ez a tartomány még így is csupán töredékét teszi ki az összes regisztrálható végződésnek. Mit tartogat a jövő? A weboldalak számának növekvő tendenciája az állomány további gyarapodására enged következtetni.

Továbbá a rendelkezésre álló szabad nevek fogyása miatt sem kell aggódni, a lehetőségek száma szinte kifogyhatatlan. Be is mutatunk néhány érdekes domain regisztrációt 2018-ból.

A hivatkozás elhelyezése mellett szabadon felhasználható cikk és infografika a következő linkeken érhető el:
https://www.rackhost.hu/blog/tovabbra-is-duborog-a-domain-piac/
https://drive.google.com/drive/folders/1AaXRGpXkaM4Jm_eqD6RQroctbJrkuli8?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.