OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. november 26., hétfő 09:51

Meghívó kettős jubileumi ünnepségre
    Budapest, 2018. november 26., hétfő (OTS) - A MAZSISZEM és a Kazán István Kamaraszínház az elmúlt években több holokauszt témájú előadással vált ismertté a hazai színházi életben is.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181126_001.jpg

Az együttműködés legfrissebb projektje a kettős jubileumi emlék-ünnepség Emancipáció (150 éve) és Izrael Állam megalakulása (70 év), melynek keretén belül.az "Izrael lángja" címet viselő egyedülálló komplex előadás valósul meg, amely többek közt, Herzl Tivadar 1897-es bázeli beszédének kivonatát mutatja be, egyfajta hiánypótlásként. Az előadás rendezője Kriszt László elmondta, hogyan is tevődik össze ez a ritkaságszámba menő bemutató: "Imádság Izrael Államért", részletek Herzl Tivadar: "A zsidó állam" című röpiratából: "Izrael lángja" címmel, majd a "Valóra vált álom" címet viselő  dokumentumfilm összeállítás, "Imádság az elesett hős katona, katonalányokért". Megszólal a Sófár hangja, majd legvégül "Énekima a világ népeiért" azaz a Béke Himnusza.
Rosenfeld Dániel Imre kántor hozzá tette, hogy külön öröm számára az, hogy nem csak a program menedzsere, hanem egyik főszereplője is, hiszen ő alakítja Herzl Tivadart, és ő adja elő a két dalt is héberül.

A kettős jubileumi emlék-ünnepség első részeként HM katonazenekar közreműködésével, díszlövéssel, HM katonai tiszteletadással, koszorúzással / emlékkövek, 70 db galambbal-léggömbbel, imákkal, Sófár fújással fogjuk emlékezetessé tenni ezt a jeles eseményt.

Budapest, 1077 Dohány utcai zsinagóga előtti Herzl Tivadar tér - 2018. nov. 28.-a 15 óra
www.mazsiszem.hu, www.kazanistvankamaraszinhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.