OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. november 22., csütörtök 10:37

Az M3 retrócsatorna fókuszában ezen a héten: Domján Edit
    Budapest, 2018. november 22., csütörtök (OTS) - "Hangjának megnevezhetetlen színe, mely minden szót olyanná festett, hogy tudtuk, hallottuk, anyanyelvünkön, magyarul beszél, de valamilyen más nyelven is, amely többet mond, mint a szavak tartalma…" - nyilatkozta Domján Editről, az M3 eheti sztárjáról Zelk Zoltán.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181122_001.jpg

Negyven évet töltött ezen a világon, ebből 22 esztendőt a Thália papnőjeként. Domján Edit színészlegenda, és ez teljesen független korai, tragikus halálától. Egyszerre volt drámai hősnő és briliáns komika. Csodálatos érzéke volt a nehézsorsú, meggyötört, de nem megtört női karakterek alakításához, kivételes képessége volt a szélsőséges lélekállapotok minden színének rezdülésekben rejlő megformálásához. Szeméből sugárzó kedvessége, huncut mosolya tökéletes szubretté tette már pályájának szegedi évei alatt, de tévéfilmekben is, mint az Othello Gyulaházán is megmutatta, milyen komolyan veszi a humort. Az M3 műsorán Domján Edit televíziós munkáiból válogatunk.

A Művészportrét pénteken 13.25-től láthatják a nézők Domján Editről. Szombaton a Nem vagyunk angyalok című magyar zenés filmet 12.10-től, az Othello Gyulaházán című művet 18.30-tól, A csodálatos vargánét 21.55-től tűzi műsorára az M3 csatorna.  Vasárnap 15.50-től a Sanzonról-sanzonra, 19.45-től az Oldás és kötés, 21.30-tól pedig A Vendég című magyar tévéfilmet vetíti a csatorna.

Nosztalgiázzon velünk! M3 retrócsatorna: ahol minden héten klasszikusok kerülnek fókuszba!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.