OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 30., kedd 11:00

Kisvárdai Tankerületi Központ iskolafejlesztése Kisvárdán a Somogyi Rezső Általános Iskolában
    Kisvárda, 2018. október 30., kedd (OTS) - A Kisvárdai Tankerületi Központ sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP- 4.1.3-17 kódszámú felhívásra, "A Kisvárdai Tankerület Somogyi Rezső Általános Iskola intézményének tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" címmel. A beruházás a Széchenyi 2020 programban valósult meg, forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította 146,2 millió Ft vissza nem térítendő támogatással.

    A beruházás célja a minőségi oktatáshoz szükséges infrastrukturális feltételek biztosítása. A beruházás során a mellékhelyiségek komplett felújítása, a tantermek és a folyosók falburkolatainak és ajtóinak cseréi, valamint az irodák padlóburkolatainak cseréje és festése valósult meg. Az egyik udvari bejárat valamint a földszinti padlóburkolatok akadálymentesítése, a fűtési rendszer teljes felújítása is megtörtént, illetve oktatási eszközöket, iskola- és irodabútort is beszereztünk.

Ezek a fejlesztések a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést segítik, megteremtik annak a lehetőségét, hogy folytatódjon a Somogyi Rezső Általános Iskolában az utóbbi években megindult tanulólétszám növekedés. Ehhez kell igazodnia az oktatási segédeszközök mennyiségének is. Az intézmény bázisa az utazó gyógypedagógiai ellátásnak, amely az ellátásban érdekelt partnerintézményeknek segítségére van.

Ezek a fejlesztések is segítik a minőségi oktatást, nevelést, megteremtve annak a lehetőségét, hogy a köznevelés intézményhálózatában - a szabad iskolaválasztás lehetőségét szem előtt tartva - legyenek a családok számára elérhető közelségben, a XXI. századi kihívásokra felkészült, a modern kor igényeinek megfelelő nevelést-oktatást nyújtó, befogadó iskolák.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.