OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. május 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 12., péntek 15:05

A Hungast csoport kiáll a munkavállalói mellett!
    Budapest, 2018. október 12., péntek (OTS) - Az Elamen Zrt. a szombathelyi vírusos megbetegedések kapcsán rendőrségi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen hatóság félrevezetése tárgyában.

    Mint ismeretes, nem a társaságunk által szolgáltatott ételek okozták Szombathelyen a megbetegedéseket, hanem calici vírus. Ezt támasztják alá a szakhatósági vizsgálatok, amelyek a dolgozóinktól és az ételmintákból vett laboratóriumi vizsgálatok, valamint a főzőkonyha felületi higiéniai és a belső ellenőrök által végrehajtott ellenőrzések eredményei is megállapítottak. Ez alapján kijelenthető, hogy a megbetegedésekért cégünk nem felelős, munkatársaink az ide vonatkozó közegészségügyi szabályoknak mindenben eleget tettek. Az eset kapcsán több sajtóorgánum közölt valótlan állításokat cégünkről és a szolgáltatásainkról, ezért az Elamen Zrt. rendőrségi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, a hatóság félrevezetése tárgyában. Tűrhetetlennek tartjuk a felelőtlen, igaztalan vádaskodást, a társaságunk és dolgozóink jó hírének, becsületének megsértését. A Hungast csoport minden tagja számára kiemelten fontos az élelmiszerbiztonság, a minőségi szolgáltatás, s hogy ízletes, tápanyagban gazdag, egészséges étel kerüljön a fogyasztóink tányérjára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.