OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 20., csütörtök 11:38

Vidi Európa Liga mérkőzés a Kossuth Rádióban
    Budapest, 2018. szeptember 20., csütörtök (OTS) - A Mol Vidi FC csütörtök este a Bate Borisov ellen kezdi meg az Európa Liga csoportküzdelmeit. A mérkőzést ma 18.55-től követhetik a Kossuth Rádió hallgatói és a www.m4sport.hu olvasói.

        A Groupama Arénából élőben közvetített futballmeccset ma 18.55 és 21.00 között a Kossuth Rádióban hallgathatják az érdeklődők. A közvetítésnek köszönhetően azoknak is lehetősége lesz a fehérváriak mérkőzését követni, akik éppen úton lesznek, vagy más okból kifolyólag nem tudják megtekinteni a meccset.
     Az összecsapást 18.55 és 21.00 között a rádió mellett online, a www.m4sport.hu oldalon is követhetik.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.