OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. augusztus 31., péntek 09:52

Magyarország, szeretlek! - újra a Dunán
    Budapest, 2018. augusztus 31., péntek (OTS) - A Magyar Média Mecenatúra támogatásával készült filmeket vetít az M5 és a Duna World ezen a hétvégén.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180831_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180831_002.jpg

Szombaton a Nicolas az iskolában című vígjáték 19.35-től, A Bécsi Filharmonikus Zenekar nyáresti hangversenye a Schönbrunni kastélyparkban 21.15-től látható a Duna Televízió képernyőjén. A Jazz Akusztik a Kozma Orsi Quartet koncertfilmjét tűzi műsorra 22.45-től az M2 Petőfi TV-n. A Györgyike, drága gyermek című filmet Schütz Ila és Sztankay István főszereplésével 17.30-tól, A tőrbe csalt Blanco Posnet című tévéjátékot Sztankay István főszereplésével pedig 23.50-től követhetik az M3 retrocsatorna nézői. A Magyar Média Mecenatúra Programjában készült Szabó Magda világsikere című dokumentumfilmet 18 órától vetíti az M5 kulturális televízió. A film Szabó Magda, a legtöbbet fordított magyar író külföldi ismertségét és elismertségét állítja fókuszba.

Vasárnap a BBC sávban a Rítusok című angol dokumentumfilm első részét 13.15-től láthatják a Duna Televízió nézői, 19.30-tól pedig visszatér a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő a képernyőre. Az ütközetben az M2 Petőfi TV és az M5 kulturális televízió műsorvezetői, illetve az M4 Sport arcai mérkőznek egymással. A Magyar Média Mecenatúra által támogatott Emberségesnek lenni kötelességem című dokumentumfilm első részét 21.35-től láthatják a Duna World nézői. A dokumentumfilm egy anya és gyermeke, valamint az életüket megmentő rendőrtiszt történetén keresztül mutatja be 1944 Magyarországát.

A kormányzóválasztás című filmet Richard Dreyfuss főszereplésével 21.10-től tűzi műsorára az M2 Petőfi TV filmklubja. A Madárkák című 1971-ben készült filmszatírát Schütz Ila főszereplésével 20.30-tól követhetik az M3 csatorna nézői. A Balaton hullámain címmel 18 órától dokumentumfilmet vetít a vitorlázásról az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.