OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. március 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2018. július 6., péntek 13:46

Királynő avatás: Magyarország Szépe Miss World Hungary 2018 vasárnap 19.30-tól a Duna és a Duna World műsorán
    Budapest, 2018. július 6., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén szombaton délután háromtól a Dunán követhetik nézőink a Forma-1 Brit Nagydíj időmérő edzését, a futamot pedig már az M4 Sport csatorna közvetíti vasárnap 15.10-től. Vasárnap a fél nyolc után kiderül, hogy ki lesz Magyarország Szépe 2018-ban.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180706_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180706_002.jpg

Szombaton 19.30-tól a Duna és a Duna World műsorán nézőink végigkövethetik A királynők útja Magyarország Szépe Miss World Hungary 2018 c. műsorban a felkészülést a vasárnapi végső megmérettetésre. Az M2 Petőfi TV szombaton East koncerttel 22.45-től, az M3 csatorna 23.15-től a Darvas Iván portréfilm első részével, az M5 pedig az Ábel a rengetegben című magyar játékfilmmel készül 20.45-től.

Vasárnap délután 15.30-tól Koncz Gábor és Kállai Ferenc főszereplésével láthatják nézőink a Gyula vitéz télen-nyáron c. magyar klasszikust a Duna Televízió műsorán. 18.40-től az M5 kulturális televízió A természet magyar fotósai című filmsorozat keretében invitálja nézőit Máté Bence természetfotós képeinek megtekintésére. Vasárnap este kilenctől az M2 Petőfi TV Filmklubjában a Hideg nyomon amerikai krimit láthatják nézőink.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.