OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. március 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 11., hétfő 10:00

Óriási hangulatban zajlott az ország legnagyobb váltóversenye!
    Budapest, 2018. június 11., hétfő (OTS) - Thuróczy Szabolcs, Kiss Gergely, Rátonyi Kriszta és a Iian Lindsay brit nagykövet is a rászoruló gyerekekért áll rajthoz

    Június 10-én új helyszínen, a Hungexpo területén zajlott az ország legnagyobb váltófutó versenye, a 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó. Negyedévszázada ez az a sportesemény, amelyen céges-csapatok, baráti társaságok, vagy éppen családok állnak a rajthoz. Az ország közel 630 településéről érkeztek a futók. A nemzetközi mintákhoz hasonlóan a BSI minden nagy versenyén támogatja alapítványok munkáját. Ennek az együttműködésnek egy kiváló példája, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet jótékony futói egyedülálló flashmobbal készültek. A látványos akció a Felhőtlen gyermekkor kampány része, mellyel hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek táboroztatásához gyűjtenek adományoka.Thuróczy Szabolcs színész, Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó, Rátonyi Kriszta, műsorvezető az élőképet megelőzően maguk is rajthoz álltak a Segélyszervezet által támogatott gyermekekkel a Minimaraton-váltóban, Iian Lindsay brit nagykövet pedig több diplomata társával együtt a félmaratoni váltóban futott. A Budapest Sportiroda (BSI) a váltók közt idén is megrendezte a közkedvelt szakmai bajnokságokat: a Jogi Fórum az Egészségőr és a Diplomata Kupa most is az érdeklődés középpontjában állt.  A sajtó képviselőire is gondoltak a szervezők: "Lépjetek ki a kamerák és monitorok mögül és legyetek most Ti a főszereplők!" - felhívás alatt az újságíróknak idén is megrendezték a 2000 óta zajló Médiabajnokságot, melyen 17 médiaváltó indult. A 9 fordulós, cégeknek meghirdetett Fut a cég eseménysorozat egyik legnépszerűbb céges versenye a nyári maratonváltó. 290 vállalat, intézmény regisztrált futókat - 2700 versenyző képviselte munkahelyét a mai váltóversenyen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.