OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 8., péntek 14:45

Kajak-kenu Európa-bajnokság, Forma-1, labdarúgás és strandröplabda - hétvége az M4 Sporton
    Budapest, 2018. június 8., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén az M4 Sport szombaton és vasárnap is a délelőtti órákban (szombaton 10-től, míg vasárnap 10.30-tól) Szerbia fővárosából, Belgrádból jelentkezik, ahol a Kajak-kenu Európa-bajnokság versenyszámait követhetik élőben a nemzeti sportcsatorna nézői. Hétvégén átívelő esemény továbbá a Forma-1 Kanadai nagydíj, melynek időmérő edzését szombat este nyolctól követhetik, míg vasárnap ugyanebben az időpontban, este nyolc órától már a futam eseményeit láthatják nézőink az M4 Sport műsorán.

    Magyarország férfi labdarúgó válogatottja szombat délután 17.30-tól Ausztrália nemzeti keretével csap össze felkészülési mérkőzés keretében, a Groupama Arénában. Akik nem tudják a helyszínről követni az eseményeket, az M4 Sport műsorán élőben követhetik a válogatottak összecsapását.

Vasárnap délután háromtól a Strandröplabda magyar Bajnokság női és férfi döntő mérkőzését adja élőben a csatorna, majd 17.30-tól a férfi kosárlabda Bajnoki döntő első mérkőzését, a Szolnok - Falco Szombathely összecsapást követhetik élőben nézőink az M4 Sport csatornán.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.