OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 16., szerda 11:01

A Sigma az üzleti tevékenységeket támogató innovatív rendszerek kategóriában első díjat kapott a Pipeline Awards díjátadón
    Toronto, 2018. május 16., szerda (Business Wire/OTS) - A katalógus alapú szoftvertermékek piacának globális vezető vállalata, a Sigma Systems örömmel jelenti be, hogy a Nizzában, Franciaországban megrendezett 2018. évi Pipeline Awards díjátadón az üzleti tevékenységeket támogató innovatív rendszerek (Innovation in Business Support Systems) kategóriában első díjat érdemelt ki.

    Az üzleti tevékenységeket támogató rendszerek (Business Support Systems [BSS]) létrehozása terén tanúsított innovációt és kiválóságot elismerő kategóriában azokat a vállalatokat értékelik, amelyek áttörést jelentő fejlesztéseket dolgoznak ki a BSS felépítése során mind az értékesítési, mind a megrendelési, számlázási, ügyfélgondozási és egyéb, az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú funkciók terén. A Sigma Systems ugyanakkor az operatív tevékenységeket támogató innovatív rendszerek (Innovations in Operational Support Systems) kategóriában második helyezést ért el.

"A Pipeline örömmel vette tudomásul, hogy a 2018. évi innovációs díjakat odaítélő bírák elismerésre méltónak ítélték a Sigma Systems folyamatos innovációs tevékenységét az operatív és üzleti tevékenységeket támogató üzleti rendszerek fejlesztése terén" - mondta el Scott St. John, a Pipeline ügyvezető igazgatója. "A Pipeline Innovation Awards díjakat minden alkalommal egy, a szolgáltató és elemző vállalatok technikai vezetőiből álló panel ítéli oda, amelyet idén a Telenor, a Singtel, a Windstream és az Analysys Mason képviselői alkottak; a Sigma folyamatos innovációs tevékenységének elismerése így még inkább értékes, mivel az ágazat kulcsfontosságú szereplői, és közülük is az innovatív technológiai termékeket a világ legfejlettebb távközlési szolgáltatásainak biztosítására igénybe vevő cégek megítélését tükrözi."

Glenn Gibson, a Sigma Systems Marketing egységének elnökhelyettese a következőket nyilatkozta: "Most, amikor a digitális átalakulás igen fontos kérdés oly sok távközlési szolgáltató számára, cégünk jelentős összegeket fektet be annak érdekében, hogy elláthassuk őket azokkal a BSS (üzleti tevékenységeket támogató) innovatív rendszerekkel, amelyekre szükségük van új termékek és szolgáltatások kialakításához, értékesítéséhez, gyors piaci bevezetéséhez és terjesztéséhez. Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk végzett kemény munka és a kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettségünk ilyen magas szintű elismerésben részesült, és szeretnénk megköszönni a Sigma csapatának mindazt a munkát, amelynek eredményeként termékeink kategóriájukban a legjobbnak számítanak."

Amennyiben tájékoztatást szeretne a Sigma-tól díjnyertes technológiai platformjáról és termékeiről, kérjük, küldjön email üzenetet az info@sigma-systems.com címre, vagy látogasson el a www.sigma-systems.com weboldalra.

Amit a Sigma Systems-ről tudni kell…

A Sigma Systems hír- és távközlési, technológiai és médiacégek számára katalógus alapú megoldásokat biztosító, globális piacvezető vállalat, amely díjnyertes termékeivel több mint 80 ügyfelet lát el 40 országban. Az alapvető szolgáltatásokon (köztük a szakmai, felhő alapú és rendszerkezelési szolgáltatásokon) felül a társaság termékportfóliójába tartozik a vállalati szintű Catalog, az árazási és ajánlattételi folyamatot támogató Configure Price Quote (CPQ), a megrendeléskezelő Order Management, a kihelyezési, felügyeleti, frissítési feladatokat is ellátó Provisioning és az ügyfelek reakcióit leképező Insights. A Sigma B/OSS (üzleti és operatív tevékenységeket támogató) termékeinek ügyfeleinél való zökkenőmentes bevezetését gyors és hatékony eljárásokkal biztosítja. A Sigma irodái megtalálhatók Észak- és Dél-Amerikában, Európában és az ázsiai csendes-óceáni térségben egyaránt, és munkáját világszerte számos technológiai és integrációs partner segíti.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180515005792/en/

Kapcsolat:
Milner Strategic Marketing Ltd.
Chloe Purcell, +44 1473 633123
Strategic PR Manager
vagy
Sigma Systems
Glenn Gibson, +1-416-827-6851
VP Marketing

Forrás: Sigma Systems

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.