OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 4., szerda 17:26

Engedély nélkül próbált bejutni az MTVA székházba Juhász Péter
    Budapest, 2018. április 4., szerda (OTS) - Juhász Péter az Együtt elnöke szerda délelőtt jelent meg az MTVA Kunigunda úti székházánál, ahol engedély hiányában próbált meg belépni az épületbe. A biztonsági szolgálat vezetője az intézmény szabályzatának betartására szólította fel a politikust. Közölte vele, hogy az objektum területére csak belépési engedély birtokában vagy meghívott vendégként léphet be.

        A közmédia az elmúlt hetekben biztosított médiafelületet az április 8-i országgyűlési választásokon induló pártok és kisebbségi listát állító önkormányzatok számára. Így az Együtt elnökének is megvolt a lehetősége arra, hogy ismertesse pártja programját.
     A közmédia vezetőinek döntése alapján március 12. és 28. között öt-öt percben mind a 40 pártnak és mind a 13 kisebbségi listát állító önkormányzatnak lehetősége volt a bemutatkozásra a közmédia élő műsoraiban: az M1 Ma Este és a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában sugárzott beszélgetésekben.    

MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.