2024. április 27. szombat

2018. április 4., szerda 17:26

Engedély nélkül próbált bejutni az MTVA székházba Juhász Péter
    Budapest, 2018. április 4., szerda (OTS) - Juhász Péter az Együtt elnöke szerda délelőtt jelent meg az MTVA Kunigunda úti székházánál, ahol engedély hiányában próbált meg belépni az épületbe. A biztonsági szolgálat vezetője az intézmény szabályzatának betartására szólította fel a politikust. Közölte vele, hogy az objektum területére csak belépési engedély birtokában vagy meghívott vendégként léphet be.

A közmédia az elmúlt hetekben biztosított médiafelületet az április 8-i országgyűlési választásokon induló pártok és kisebbségi listát állító önkormányzatok számára. Így az Együtt elnökének is megvolt a lehetősége arra, hogy ismertesse pártja programját.
     A közmédia vezetőinek döntése alapján március 12. és 28. között öt-öt percben mind a 40 pártnak és mind a 13 kisebbségi listát állító önkormányzatnak lehetősége volt a bemutatkozásra a közmédia élő műsoraiban: az M1 Ma Este és a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában sugárzott beszélgetésekben.

MTVA Sajtóosztály