2024. április 26. péntek

2018. március 1., csütörtök 14:00

A Jam City megjelentette az új mobiltelefonos játék, a Harry Potter: Hogwarts Mystery előzetesét, és elindította a Google Play-en az előregisztrációt (1. rész)
    Los Angeles, Kalifornia állam, USA, 2018. március 1., csütörtök (Business Wire/OTS) - Jam City:

Ki:    A Jam City, egy Los Angeles-i székhelyű, mobiltelefonos játékokat készítő stúdió, a Warner Bros. Interactive Entertainmenttel együttműködve.

Mit:    A Jam City elindította a Google előregisztrációt Harry Potter: Hogwarts Mystery (Harry Potter: Roxfort rejtélye) mobiltelefonos játék letöltésére. Azok a rajongók, akik a Google Play-en előregisztrálnak, elsőként kapnak majd értesítést a játék hivatalos megjelentetéséről, azaz elsőként tölthetik le azt. A Jam City ugyanakkor kiadta a Harry Potter: Hogwarts Mystery második hivatalos előzetesét is. A Harry Potter: Hogwarts Mystery-t a Warner Bros. Interactive Entertainment által adott licenc alapján alkotta meg a Jam City a Wizarding World™ (Varázsvilág) élményparkban megtapasztalható varázslatokra és kalandokra építkezve, és a játék az új Harry Potter játéksorozat kiadása céljából létrehozott Portkey Games™ márkanévvel tavasszal lesz majd letölthető mobil eszközökre az App Store-ból és a Google Play áruházból.

Hol:    Los Angeles, Kalifornia állam, USA

Idézet:    "Hálásak vagyunk azoknak a rajongóknak, akiknek köszönhetően a Harry Potter: Hogwarts Mystery a 2018-as év egyik legnagyobb várakozással övezett mobiljátéka lett" - mondta el Chris DeWolfe, a Jam City társalapítója és vezérigazgatója. "Nagyon örülünk, hogy elindíthatjuk az előregisztrációt, és újabb bepillantást adhatunk abba, hogyan alkothatják meg a játék használói a saját karakterüket, és hogyan léphetnek be első alkalommal varázslótanoncként Roxfortba."

Letöltés:
     A Harry Potter: Hogwarts Mystery játékra vonatkozó információk és tájékoztatás letöltése céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-PreRegister

Az új hivatalos előzetes a YouTube-on a következő linken érhető el: https://youtu.be/xAulFHyjFAI

Háttérinformációk: A Harry Potter: Hogwarts Mystery az első olyan mobileszközökön futtatható játék, amelyben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és megtapasztalhatják, milyen az élete a Roxfortba frissen bekerülő varázslótanoncoknak. Az RPG (szerepjáték) elemeket is tartalmazó kalandsorozathoz a játékosok egy tetszésük szerint kialakított varázslótanonc karaktert hoznak létre, aki azután részt vesz a roxforti tanórákon, varázslást tanul, és barátokat vagy ellenségeket szerez a többi diák közt. A játék során a játékosok által az egyes szituációkban hozott döntések határozzák meg azt, hogyan alakul karakterük élete a varázslóiskolában. A játék olyan újfajta feladatsort tartalmaz, amelynek megoldása során a játékosok által hozott döntések, az, hogy hogyan reagálnak és milyen irányba lépnek, meghatározza a játék további menetét és a további feladatokat, és végső soron eldönti, hogy milyen boszorkány vagy varázsló válik a Harry Potter rajongó által megalkotott varázslótanoncból.

További részletekért a Harry Potter: Hogwarts Mystery-ről, valamint más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, illetve további információkért látogasson el a következő weboldalra: www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Amit a Jam City-ről tudni kell:

A Jam City a mobileszközökre fejlesztett szórakoztató alkalmazások piacának egyik vezető, globális cége, amely szerte a világon több millió játékos számára biztosít közösségi játékélményeket. A Jam City-t 2010-ben hozta létre Chris DeWolfe és Aber Whitcomb, a MySpace társalapítói, valamint a 20th Century Fox korábbi ügyvezetője, Josh Yguado. Az egyik legkreatívabb játékfejlesztői gárdával rendelkező Jam City volt a megalkotója a legnagyobb bevételt hozó és legidőtállóbb közösségi játékfranchise-ok közül jó néhánynak, köztük például a Cookie Jam-nek (amely a Facebookon "Az év játéka" címet nyerte el) és a Panda Popnak. A ma már Hollywood kedvenc stúdiójának számító Jam City neve fémjelez számos, a szórakoztatóipar ikonikus márkájára (Harry Potter karaktere, a Family Guy, a Marvel Avengers és a Futurama) épülő rendkívül népszerű, vonzó, érdekes és ötletgazdag mobiltelefonos játékot. A Jam City 500 alkalmazottat foglalkoztat számos stúdióban Los Angelesben (ahol a cég központja működik), San Franciscóban, San Diegóban, Seattle-ben és Buenos Aires-ben. A Jam City csapata jól ismert kreativitásáról és kulcsfontosságú területeket érintő számos újításáról, ideértve a narrációt, az adattudományt és a célközönségre vonatkozó adatgyűjtést.

Amit a Warner Bros. Interactive Entertainmentről tudni kell:

A Warner Bros. Interactive Entertainment a Warner Bros. Home Entertainment, Inc. egyik divíziója, amely globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobil eszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített interaktív szórakoztató tartalmak és játékok publikálása, fejlesztése, licencbe adása és forgalmazása terén világszerte.

Amit a Portkey Games-ről tudni kell:

A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely a J.K. Rowling varázsvilágát életre keltő élményparkban, a Wizarding Worldben megtapasztalható varázslatos kalandok által inspirált játékokat fémjelzi. Ezek az új digitális játékok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy elfedezzék, megismerjék és átéljék a csodálatos varázsvilág kínálta fantasztikus kalandokat.(folyt.)

2018. március 1., csütörtök 14:00

A Jam City megjelentette az új mobiltelefonos játék, a Harry Potter: Hogwarts Mystery előzetesét, és elindította a Google Play-en az előregisztrációt (2. rész)

Amit a Harry Potter sorozatról tudni kell:

Harry Potter figurája továbbra is globális kedvenc. A hét könyv, amelyben a karaktert megalkotó író, J.K. Rowling elmeséli Harry kalandjait, minden eddigi kasszasikert megdöntve ez idáig több mint 500 millió példányban kelt el világszerte, és 80 nyelvre fordították le. A Warner Bros. Pictures által forgatott Harry Potter filmek máig több mint 7,7 milliárd USA dolláros bevételt hoztak, melynek alapján a Harry Potter a franchise-mozifilmek közt a legjövedelmezőbb sorozatnak számít.

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY szoftver © 2018 Jam City, Inc. Fejlesztő: Jam City. A Jam City® és a Jam City Logo a Jam City, Inc. bejegyzett és/vagy nem bejegyzett védjegye. PORTKEY GAMES © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Minden jog fenntartva. A HARRY POTTER és a FANTASTIC BEASTS© kiadási jogainak tulajdonosa J.K. Rowling. A J.K. ROWLING'S WIZARDING WORLD J.K. Rowling és a Warner Bros. Entertainment Inc. védjegye. A PORTKEY GAMES, a HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY, a HARRY POTTER és a FANTASTIC BEASTS karakterek, nevek és kapcsolódó megkülönböztető jelölések a © Warner Bros. Entertainment Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s18)

Kapcsolat:
Jam City
Sarah Ross
310-924-1404
sarahr@jamcity.com
vagy
Kenny Johnston
602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
vagy
ONE PR Studio (for Jam City in the US)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Forrás: Jam City

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.