OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 7., csütörtök 09:29

Az Amazon Prime Video alkalmazása már elérhető AppIe TV-n több mint 100 országban
    Seattle, 2017. december 7., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az Apple TV appal való integráció, a Siri Remote és az univerzális keresési funkció jelentős mértékben megkönnyíti a nézők számára Prime Video kedvenceik megkeresését és lejátszását - A Prime Video szolgáltatás Apple TV appja éppen időben érkezik ahhoz, hogy a rajongók már Apple TV-n nézhessék a The Grand Tour show második évadának december 8-án vetítésre kerülő első darabját

    Az Amazon ma bejelentette, hogy a Prime Video alkalmazás mostantól több mint 100 országban lesz elérhető a 4K HDR formátumot támogató Apple TV-ken, illetve a korábbi generációs Apple TV-ken is. A Prime Video tagok számára ezzel tovább bővül annak a számos streamelési módozatnak a köre, amelyek révén hozzáférhetnek olyan díjnyertes és a kritikusok által is elismert tartalmakhoz, mint például az Amazon Original mozifilmek és a Prime Originals sorozatok, és letölthetnek számos hollywoodi kasszasikert és TV sorozatot is, továbbá több mint 140 csatornára fizethetnek elő az USA-ban és mintegy 95 csatornára az Egyesült Királyságban, Németországban és Ausztriában. Holnaptól a Prime Video ügyfelei már Apple TV 4K-n és Apple TV-n is élvezhetik az élőben közvetített csütörtök esti futballmérkőzéseket ("Thursday Night Football"), és az Amazon 4K felbontású, HDR (High Dynamic Range - nagy dinamikatartomány) technológiával készült összes programja elérhető lesz Apple TV 4K-n. Az Apple TV app, a Siri Remote és az egyes országokban elérhető univerzális keresési funkció révén a Prime Video videótárában a tartalomkeresés is rendkívül könnyű lesz az Apple TV tulajdonosok számára.

"Számunkra a legizgalmasabb dolog az, ha újdonságokkal lephetjük meg ügyfeleinket, így nagy örömmel jelentettük be, hogy a Prime Video tartalmak már Apple TV-n is streamelhetők lesznek" - nyilatkozta Mark Eamer, a Prime Video alelnöke. "Az alkalmazás éppen időben válik elérhetővé ahhoz, hogy a nagy várakozással kísért The Grand Tour show legújabb, december 8-án kiadásra kerülő részét már annak segítségével élvezhessék nézőink, és az Apple TV 4K-n streamelő Prime Video tagoknak kiemelkedő 4K felbontású, HDR minőségű tévézési élményben lehessen része."

Az Apple TV tulajdonosok most már szerte a világon hozzáférhetnek az Amazon Original mozifilmekhez és olyan saját gyártású, Prime Original műsorokhoz, mint a The Grand Tour, a The Marvelous Mrs. Maisel és a The Tick, és megtekinthetik a Jean-Claude Van Johnson sorozat december 15-én megjelenő és a Phillip K. Dick's Electric Dreams  sorozat január 12-én debütáló új részét. A Prime Video palettáján számos díjnyertes gyermekműsor is megtalálható, köztük a Tumble Leaf, az If You Give a Mouse a Cookie és a The Snowy Day, továbbá más gyártóktól átvett népszerű programok havonta frissülő kínálata.

Amit a Prime Video-ról tudni kell…

Az Amazon Video prémium tartalmakat streamelő VOD (video-on-demand) szolgáltató, amely tagjai számára a szórakoztató videóprogramok végtelen sorát kínálja, és az előfizetők ugyanakkor számos megtekintési mód közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. Az Amazon Prime tagok számára korlátlanul streamelhető a Prime Video menüjén szereplő több ezer mozifilm és TV show, köztük más műsorszolgáltatóktól átvett népszerű tartalmak, valamint az Amazon Studios kritikusok által nagyra méltatott, több díjjal elismert, saját gyártású Prime Originals programjai, mint például a The Tick, a világ egyik legnézettebb Prime Video show sorozata, a Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May nevével fémjelzett The Grand Tour, továbbá olyan díjnyertes sorozatok, mint a The Man in the High Castle (Az ember a Fellegvárban), a  Transparent, a Mozart in the Jungle és számos egyéb tartalom. A Prime Video tagok ma már a világ több mint 200 országában és területén érhetik el a szolgáltatást a www.primevideo.com weboldalon.

Amit az Amazonról tudni kell…

 Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek véleményének rögzítése, vásárlás 1 kattintással (1-Click), személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.amazon.com/about, és kövessen minket: @AmazonNews..

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171206005741/en/

Kapcsolat:
Amazon.com, Inc.
Media Hotline
Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr
Forrás: Amazon.com, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.