OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. május 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 4., hétfő 13:25

Közlemény
    Budapest, 2017. december 4., hétfő (OTS) - Li Ko-csiang kínai kormányfő vezetésével tartották meg november 27-én és 28-án a Kína és 16 közép- és kelet-európai ország együttműködési keretének (16+1) soron következő csúcstalálkozóját Budapesten. A kínai és a magyar miniszterelnök kétoldalú tárgyalásaival párhuzamosan több állami és magán vállalati együttműködés született, amelyről a két miniszterelnök tájékoztatta a sajtót.

    Ennek keretében a Loncin Holding & Co. kínai óriáscég megállapodott a mySpirit Kft.-vel- amely a Spirit Hotel Thermal Spa tulajdonosainak egyik projekt cége- valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt.-vel a Chongqing városának közelében tervezett több mint 400 milliárd forintos szálloda és turisztikai fejlesztésben történő közreműködésről.
A termálvízzel rendelkező területen egy medical thermal spa város és turisztikai központ, valamint több 6, 5 és 4 csillagos szálloda és a hozzátartozó gyógyászati, konferencia és egyéb kisegítő, szórakoztató épületek kerülnek felépítésre.
A szerződés szerint a mySpirit Kft. feladatai a teljes beruházás és a medical spa koncepciójának kidolgozására, a szállodák és egyéb épületek tervezésére, a berendezések és felszerelések összeállítására, továbbá a működtetés know-how-jára és a személyzet betanítására terjednek ki.

Az említett szolgáltatások nyújtására vonatkozó megbízás elnyerésére több nagy nyugat-európai spa szálloda is pályázott, de a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior egészének és összehangolt szolgáltatásainak megtekintését, megismerését és kipróbálását követően - nem utolsó sorban a Spirit által elnyert Európa legjobb spa szállodája oklevélnek és sok egyéb hazai és nemzetközi első díjnak is  köszönhetően - a beruházó választása a magyar pályázóra esett.

mySpirit Kft.
Budapest, 2017. 11. 30.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.