OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 6., péntek 15:01

Gyorskorcsolya, női kézilabda, autóverseny és futball az M4 Sport hétvégi élő közvetítései között
    Budapest, 2017. október 6., péntek (OTS) - Autóversenyek széles választékával, a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa versenyszámaival, női kézilabdával és világbajnoki selejtezővel, illetve NB II-es hazai futballal várja a nézőket hétvégén Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

    A Forma-1 Japán Nagydíj 3. szabadedzésével kezdi a hétvégi élő közvetítések sorát az M4 Sport. Az autóversenyek szerelmeseit szombat hajnali 4.55-től várja a képernyők elé a nemzeti sportcsatorna. Az időmérő edzést pedig 8 órától láthatják a nézők. A GP3 Jerez Nagydíj 1. futamát 11 órától, a Forma-2 Jerez Nagydíj 1. futamát pedig 14 órától tűzi műsorára az M4 Sport.

A dordrechti Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa versenyszámainak élő közvetítése 16.45-től látható az nemzeti sportcsatornán, amelyet kézilabda közvetítés követ. A K&H női kézilabda liga: Siófok KTC KFT - ÉRD mérkőzést 18.15-től tűzi műsorra a csatorna.

A Svájc - Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőt 20.45-től közvetíti az M4 Sport.

Vasárnap reggel 7-kor kezdődik a Forma-1 Japán Nagydíj futama, amelyet 11 órától a GP2 Jerez Nagydíj 2. futamának élő közvetítése követ, majd 15 órától a futballé a főszerep a csatornán. Ekkor kezdődik a Merkantil Bank Liga: Kisvárda Master Good - Budaörs mérkőzés. A Magyarország - Mexikó kispályás labdarúgó világbajnoki mérkőzés közvetítésével 22.45-től zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport.

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.