OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 22., péntek 10:36

A Sigma Systems technológiai igazgatója előadást tart a távközlési szolgáltatók számára a 2017. évi Futurecom kiállításon
    Toronto, 2017. szeptember 22., péntek (Business Wire/OTS) - A katalógus alapú szoftvertermékek piacának globális vezető vállalata, a Sigma Systems ma bejelentette, hogy technológiai igazgatója, Catherine Michel, előadást tart Latin Amerika legjelentősebb információ- és kommunikációtechnológiai rendezvényén, a 2017. évi Futurecom kiállításon.

    Catherine távközlési szolgáltatók (CSP-k) és iparági szakemberek számára tartandó előadása a Sao Pauloban megrendezésre kerülő kiállításon arról szól, hogy mi áll a szolgáltatók digitalizálási erőfeszítéseinek hátterében.

Előadásával kapcsolatosan Catherine a következőket nyilatkozta: "A CSP-k digitalizálási törekvései az üzleti folyamatok átalakítását célozzák az ügyfelek igényeinek, viselkedésének, vásárlási szokásainak és preferenciáinak mélyreható ismerete alapján. Ehhez azonban váltásra van szükség a vállalati kultúra terén is, és számos CSP vonakszik bevezetni azokat a változtatásokat, amelyek lehetővé tennék a digitális innovációt, és a piacvezető digitális szolgáltatói pozíció megszerzését.

A digitális átalakuláshoz a szolgáltatóknak szemléletváltásra, a digitális innováció elfogadására van szükségük, és lehetővé kell tenniük az új termékek gyors bevezetését és piacra juttatását oly módon, hogy hagyományos rendszereikre agilis, katalógus alapú B/OSS (üzleti és operatív támogató) rendszereket telepítenek. Ez a leggyorsabb módja a digitális termékek és szolgáltatások létrehozásának, bevezetésének és elterjesztésének, és ez a kulcs a jövőhöz a távközlési szolgáltatók számára, ha piavezető digitális szolgáltatókká szeretnének válni."

Latin Amerika, ahol viszonylag alacsony az egy felhasználóra jutó átlagos bevétel (ARPU), jelentős mértékű az ügyfélelvándorlás, és a szolgáltatóváltás elsősorban az új, előnyösebb ajánlatok alapján történik, különösen alkalmasnak tűnik a digitális átalakulásra. A katalógus alapú megközelítés alkalmazásával a szolgáltatók képesek lesznek arra, hogy gyorsabban, dinamikusabban reagálva hozzanak létre olyan magas értéket képviselő termékeket, amelyekkel új ügyfeleket szerezhetnek, illetve megtarthatják meglévő ügyfeleiket.

A Sigma díjnyertes termékeiről további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.sigma-systems.com.

Amit a Sigma Systems-ről tudni kell… (sigma-systems.com vagy Twitter @SigmaSystems)

A Sigma Systems hír- és távközlési, technológiai és médiacégek számára katalógus alapú megoldásokat biztosító, globális piacvezető vállalat, amely díjnyertes termékeivel több mint 80 ügyfelet lát el 40 országban. A társaság termékportfóliójába tartozik a vállalati szintű Catalog, az ajánlattételi és a megrendelési folyamatot támogató Configure Price Quote (CPQ), a megrendeléskezelő Order Management és a kihelyezési, felügyeleti, frissítési feladatokat is ellátó Provisioning. A Sigma B/OSS termékeinek ügyfeleinél való zökkenőmentes bevezetését gyors és hatékony eljárásokkal biztosítja. A Sigma irodái megtalálhatók Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában egyaránt, és több mint 100 országban segítik munkáját technológiai és integrációs partnerek.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170921005076/en/

Kapcsolat:
Sigma Systems
Noor Manji, 1-416-943-9696
Manager, Corporate Communications
vagy
Milner Strategic Marketing Ltd.
Chloe Purcell/Paul Howlett-Davey
+44 1473 633123

Forrás: Sigma Systems

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.