OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. július 18. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 5., szerda 14:48

100 szóban Budapest - tíz nappal tovább várják a frappáns történeteket
    Budapest, 2017. július 5., szerda (OTS) - Idén negyedszer hirdette meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal a 100 szóban Budapest című pályázatot. A jelentkezési határidőt július 10-ig meghosszabbították, így addig még be lehet küldeni a maximum százszavas történeteket, amelyek valahogyan kapcsolódnak a fővároshoz.

    A győztesek pénzjutalmat kapnak, a legjobb száz írás zsebkönyvben is megjelenik, az illusztrátorok munkáiból októberben kiállítás nyílik a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

A 2014-ben indult és egyre népszerűbb 100 szóban Budapest című történetíró pályázat lényege az egyszerűség: a résztvevőknek maximum száz szóban kell megfogalmazniuk gondolataikat, érzéseiket, emlékeiket, benyomásaikat Budapestről és a városlakókról. A pályázaton fejenként legfeljebb öt történettel lehet indulni.

A pályázati határidőt tíz nappal meghosszabbították, így a történeteket július 10-ig lehet beküldeni online a www.100szobanbudapest.hu oldalon, illetve levélben vagy személyesen a Lumen Kávézóba (1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2.). Emellett a Mindspace Nonprofit Kft. a város több pontján helyezett ki 100 szóban Budapest feliratú dobozokat, amelyeket a postaládaként használhatnak a résztvevők. Az egyik a szakmai partnernél, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban található.

Idén először külön jutalmazzák a 18 év alatti kategória győzteseit is. Ugyancsak a 2017-es év újítása, hogy pályázatot hirdetnek illusztrátorok számára is, ennek részleteit hamarosan közzéteszik a pályázat honlapján és facebook oldalán. A legjobb 12 történetet az illusztrátorok munkáival az őszi CAFe-n állítják ki, az október 6-i díjátadó ünnepségen pedig három történetet megzenésítve is bemutatnak.

További információ:
www.100szobanbudapest.hu
https://www.facebook.com/100szobanBudapest/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.