OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 30., péntek 10:25

A Calvin Klein, Inc. kreatív vezetője, Raf Simons és a The xx együtt készítik az "I Dare You" zenei videóklipjét - A videót rendezte és forgatta: Alasdair McLellan
    New York, 2017. június 30., péntek (Business Wire/OTS) - A Calvin Klein, Inc. ma bejelentette, hogy a cég kreatív vezetője, Raf Simons a The xx együttessel és Alasdair McLellan fényképésszel és filmrendezővel együtt dolgozzák ki a banda "I Dare You" című legfrisebb száma zenei videóklipjének kreatív és rendezői koncepcióját.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20170629005144/en/

Simons mindig is nagyra értékelte a Jamie Smith, Romy Madley Croft és Oliver Sim alkotta The xx-et, és felkeltették a figyelmét az együttes McLellannal készített zenei videói a banda "On Hold" és a "Say Something Loving" című számaihoz. Simons, aki rokonságot fedezett fel a videók alapjául szolgáló kreatív koncepció és a CALVIN KLEIN-nél végzett saját munkája közt, örömmel vállalkozott arra, hogy együttműködjön a trilógia harmadik videóklipjének elkészítésében, és segítsen kidolgozni annak építészeti elemeit és látványvilágát, felhasználva a CALVIN KLEIN rendelkezésére álló eszközök széles tárházát és a cég tehetséges modelljeinek támogatását.

A zenei videóban, amelyet Los Angelesben Lloyd Wright Sowden rezidenciájában és a John Lautner által tervezett Szivárvány házban forgattak, először Millie Bobby Brown színésznő látható, aki az éppen folyó Calvin Klein By Appointment kampány arca, és megjelenik benne Ashton Sanders, a Calvin Klein 2017. évi tavaszi férfifehérnemű-kollekcióját népszerűsítő Calvin Klein Underwear hirdetési kampány vezető modellje; továbbá Paris Jackson, aki a The Costume Institute idei jótékonysági gáláján a márka vendégeként vett részt, valamint a Calvin Klein több kampányából és a 2017. évi CALVIN KLEIN 205W39NYC divatbemutatóról ismert modellek, Lulu és Ernesto Cervantes.

A videó ma látható először a The xx YouTube csatornáján. További információkért az együttműködésről kérjük, kattintson ide: http://explore.calvinklein.com/?redirectUrl=%2Fpage%2Fthe-xx-video-collaboration

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH 135 éves működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált. Cégünk több mint 35000 társvállalata több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű bevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, min a CALVIN KLEIN, a Tommy Hilfiger, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's és az Olga, mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk.

*A Speedo márka a Speedo International, Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

SZÖVEG: CALVIN KLEIN

FÉNYKÉPEK: © 2017 Alasdair McLellan

A VIDEÓ MEGTEKINTHETŐ A KÖVETKEZŐ LINKRE KATTINTVA: https://www.youtube.com/watch?v=qqflFMhkqHM&feature=youtu.be

KÖZÖSSÉGI OLDALAK: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein;instagram.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein
snapchat: calvinklein
A márka felhasználóneve a közösségi médiákban: @calvinklein

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170629005144/en/

Kapcsolat:
Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
vagy
Amanda Pena, Director, 212-292-9223
Corporate Communications
amandapena@ck.com

Forrás: Calvin Klein, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.