OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. május 17., szerda 10:05

Primus ásványvíz Shanghai szívében - Páratlan magyar siker a külpiacokon
    Budapest, 2017. május 17., szerda (OTS) - Május 15-én Shanghai központjában, a Nanjing Roadon, hatalmas Shanghai-i visszhang közepette nyílt a Primus ásványvíz bemutatóterme. A hazai kisvállalkozás piacra jutását a Magyar Nemzeti Kereskedőház segítette. A megnyitón Kun Gábor, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgató-helyettese, György Ádám zongoraművész, Song Xiaobing, a Zhou Shan-i CCPIT vezetője, valamint Regőczi László, a Kft ügyvezetője mondtak köszöntő beszédet.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170517_001.jpg

A megnyitó esemény díszvacsorájára a Primus Centertől mintegy 5 percnyi sétaútra található, Hugyecz László által tervezett Park Szállóban került sor. Az eseményt meglátogatta Lepsényi István államtitkár úr, az MNKH részéről Kun Gábor vezérigazgató-helyettes és Mengyi Li Ázisai Sales Igazgató vettek részt, valamint a Shanghai-i Főkonzulátus munkatársai. A kínai fél részéről részt vett a kereskedelmi kormányzat több tartományi vezetője és több háttérintézmény vezetője, cégvezetők: Song Xiaobing, Wang Cheng, Zheng Feng. A vendégeket György Ádám zongoraestje kápráztatta el.

Az eseményre hivatalos volt Czerván Győrgy államtitkár úr és Gulyás Andrea államtitkár asszony, de a repülőjárat késése miatt nem tudtak részt venni.
Az est folyamán együttműködési megállapodások aláírására került sor, melyek további jelentős exportsikereket biztosítanak a Primus ásványvíznek.

Primus természetes szénsavmentes ásványvíz
www.1primus.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.