OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 19., szerda 13:39

Az idei BL szezon legnézettebb meccse volt a Real - Bayern
    Budapest, 2017. április 19., szerda (OTS) - A Bajnokok Ligájában a Real Madrid a Bayern München csapatát fogadta kedden. A spanyol csapat győzelmével és továbbjutásával végződött találkozót 571 ezer néző követte az M4 Sporton. Ezzel a mérkőzés közvetítése a köztévé legnézettebb műsorszáma lett kedden, a mérkőzés pedig 2016/17-es BL szezon eddigi legnézettebb találkozója lett az M4 Sporton.

        A második helyen a Végtelen szerelem című török sorozat végzett 379 ezer nézővel, a harmadik helyre a még mindig népszerű Maradj talpon! került 311 ezer nézővel.
     Az M3 műsorán újraindult Szomszédok is őrzi a helyét a nézettségi rangsorban, a keddi két egymás után sugárzott epizódot 167 ezer és 182 ezer néző követte a csatornán. Az Indul a bakterház 161 ezer nézőt ültetett az M3 képernyője elé kedden.  
     Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

     Kiadó: Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.