OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 18., kedd 08:30

Nem az ár a kulcspont otthonkereséskor
    Budapest, 2017. április 18., kedd (OTS) - Rengeteg figyelem irányul az ingatlanpiac alakulására, elég a CSOK-ra vagy az építőipari szolgáltatásokkal kapcsolatos ÁFA csökkentésére gondolni, viszont a kereslet igényeivel igen kevés szakértő foglalkozik.

    Az Ingatlanet.hu 2017 elején felmérést végzett a oldal felhasználói között, melynek célja éppen az volt, hogy kiderítse, mire vágynak az otthonkeresők. A 3760 ember részvételével elkészült felmérés eredményeit összesítő elemzésből kiderül többek között, hogy hogyan viszonyulnak a keresők az árakhoz, a CSOK-hoz, és az is, hogy mi a fontos az embereknek az új otthonuk kiválasztásakor.

A hivatkozás elhelyezése mellett szabadon felhasználható elemzést, infógrafikát és videót itt éri el:
https://drive.google.com/open?id=0B7bNtqhlrUfMUjJBODlady1wVkk
https://www.ingatlannet.hu/blog/otthonkeresoi-felmeres-2017/

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 423 6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.