OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 27., hétfő 13:05

A következő 15 éves időszakban jelentős bővülés várható a kínai egészségügyi piaci lehetőségekben és befektetésekben
    Shanghai, 2017. március 27., hétfő (Business Wire/OTS) - A kínai kormány "Egészséges Kína, 2030" kezdeményezésének elindítása és az ellátási oldal strukturális átalakítását célzó reformok 2017-ben való bevezetése közepette a Kínában megrendezésre kerülő Healthcare China 2017 elnevezésű egészségügyi befektetési konferencia kiváló lehetőséget biztosít az ágazati szakemberek számára, hogy elősegítsék a piaci szereplők céljainak megvalósítását a gyorsan növekvő egészségügyi piacon.

    Múlt év októberében a kínai kormány jóváhagyta az "Egészséges Kína, 2030" elnevezésű programot, amelynek célja a kínai lakosok egészségi állapotának jelentős javítása a következő 15 éves időszakban. 2030-ra az egészségügyi piac forgalma várhatóan eléri a 2,3 billió USA dollárt. A kezdeményezés összhangban áll a kínai kormány erőfeszítéseivel, melyeknek célja, hogy 2017-ben elmélyítsék az ellátási oldalt érintő strukturális reformokat, ezáltal jelentős mértékben csökkentve a többletkapacitást és növelve az ellátás hatékonyságát. Ez ugyanakkor szigorúbb szabványok bevezetését is megkívánja az egészségügyi ágazatban. Az elkövetkezendő 15 év tehát minden bizonnyal átfogó változásokat hoz a szektorban, és a befektetések megugrását eredményezi.

A Reed Sinopharm Exhibitions (RSE) által szervezett Healthcare China 2017 (Egészségügy Kínában, 2017) elnevezésű esemény kiváló lehetőséget kínál a globális befektetők számára arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek a kínai egészségügyi ágazat működésébe. A 2017. május 13-14-én a Pullman Shanghai Hotelben megrendezésre kerülő eseményre, amelynek fő témái a befektetőket leginkább érdeklő három terület lesz (orvosbiológia, orvostechnikai eszközök és egészségügyi szolgáltatások), vállalati vezetőket, a központi szabályozó hatóságok képviselőit, véleményvezéreket, kutatókat és vállalkozókat várnak.

KIVÉTELES LEHETŐSÉGEK

A McKinsey & Co egy közelmúltban megjelent jelentésében közölt előrejelzések szerint a kínai egészségügyi piac soha nem látott ütemben fog fejlődni, elérve a mintegy 12-os összetett éves növekedési rátát (CAGR), és így a 2011. évi 357 milliárd USA dollárhoz viszonyítva 2020-ra 1 billió USA dolláros forgalmat bonyolít majd. A kulcsfontosságú technológiai újításokat (mint például az egészségügy szolgálatába állított mesterséges intelligenciát) bemutató Healthcare China 2017 kiállításra a rendezők meghívják az IBM Watson képviselőjét is, aki "A mesterséges intelligencia jövője a gyógyászati ágazatban" című előadásban ad áttekintést a témáról. A kiállítás ugyanakkor lehetőséget biztosít az ágazati szakértők számára, hogy megvitassák a piaci trendeket és elemezzék a többszintes egészségügyi rendszer kialakítását, a hatékony gyógyszerellátás biztosítását és az ágazat megfelelő irányítását célzó kormányzati programokat.

A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ERŐSÍTÉSE

Az utóbbi években a kínai egészségügyi szektorba egyre nagyobb összegeket fektettek be globális cégek, amelyek szeretnék megvetni a lábukat és erősíteni pozícióikat a gyorsan fejlődő kínai piacon. A Healthcare China 2017, amely bemutatja a mai Kína 60 vezető innovatív egészségügyi vállalatát és amelyen jelen lesz mintegy 500 elismert vezérigazgató, továbbá vezető befektetési cégek tulajdonosai is, kiváló platformnak ígérkezik a globális egészségügyi vállalatok számára termékeik és eljárásaik bemutatására és a kínai szabályozási környezet és az egészségügyi ágazati politika megismerésére.

Regisztráció, illetve az eseményre vonatkozó további tájékoztatás céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://www.thishealthsummit.com/

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51530818&lang=en

Kapcsolat:
Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang
james.wang@reedexpo.com.cn

Forrás: Reed Sinopharm Exhibitions

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.