OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 3., péntek 14:46

Vízcsősérülés javítása a Szentendrei úton - Torlódás, hosszabb menetidő a hétvégén
    Budapest, 2017. március 3., péntek (OTS) - A Szentendrei út alatt húzódó, nagyátmérőjű főnyomócső javítása miatt március 3-án, pénteken 19.00 órától, várhatóan március 6-án, hétfőn a kora délutáni órákig a városból kifelé vezető oldalon, a Szentendrei úton csak a jobb szélső sáv lesz járható, a belső három sávot lezárják a forgalom elől.

    A Fővárosi Vízművek szakemberei a Záhony utca előtt, az Auchan vonalában végzik a Budapest ivóvízellátásában meghatározó jelentőségű, a gellérthegyi Gruber József medencét töltő, 1200 mm átmérőjű vezeték helyreállítását.

A várható torlódás, megnövekedett menetidő miatt a hétvégén és hétfőn délelőtt érdemes a Szentendrei utat elkerülni.

Köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.