OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 21., kedd 11:03

Az Air Max Nap alkalmából a Nike bemutatta új kollekcióját, amelynek legkülönlegesebb darabja az újonnan piacra kerülő Nike Air VaporMax (2. rész)
    Beaverton, Oregon állam, Amerikai Egyesült Államok , 2017. február 21., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a NIKE, Inc.-ről tudni kell...

A NIKE, Inc. (NYSE:NKE), amelynek központja Beaverton közelében, Oregon államban található, a világ vezető sportruházat és sportszer-tervező, -értékesítő és -forgalmazó cége, amely sport- és fitnesztevékenységek széles köréhez tervez és kínál márkás sportcipőket, sportruházatot, sportszereket és kiegészítőket. A 100%-os tulajdonú NIKE Inc. leányvállalatok közé tartozik a Converse Inc., amely szabadidős tevékenységekhez való sportcipőket, ruházatot és kiegészítőket tervez és forgalmaz; valamint a Hurley International LLC, amely a szörfözők és a sportos életstílust kedvelő fiatalok számára tervez és forgalmaz cipőket, ruhákat és kiegészítőket. További információk, a NIKE bevételekre vonatkozó közleményei és egyéb pénzügyi adatok a következő internetes címen állnak rendelkezésre: http://investors.nike.com, magánszemélyek pedig a http://news.nike.com/ oldalon olvashatnak híreket a márkáról, illetve követhetik a @Nike-t..

További információk, ideértve különféle multimédiás anyagokat, a következő weboldalon érhetők el: http://news.nike.com/

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170220005163/en/

Kapcsolat:
NIKE, Inc.
Nike Media Relations, 212-367-4447
Media.Relations@nike.com

Forrás: NIKE, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.