OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 16., csütörtök 09:00

Továbbra is sikertörténet az osztrák Boat Show - a BOOT TULLN!
    Tulln, 2017. február 16., csütörtök (APA/OTS) - Az osztrák Boat Show - a BOOT TULLN - Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legszélesebb körű hajó- és vízisport-szakkiállítása 2017. március 2-től március 5-ig várja az érdeklődőket / A tullni vásárváros már 46 éve ad otthont az osztrák Boat Show-nak.

    2017-ben a BOOT TULLN még több izgalmat és látványosságot ígér - szakvásár a legjavából.

Mire számíthatnak a látogatók 2017-ben?

Mivel a tullni szakkiállításra március elején kerül sor, az esemény remek alkalmat kínál a hajózási ágazat legújabb fejlesztéseinek bemutatására csakúgy, mint az ausztriai vízi sportok és a sportbúvárkodás újdonságainak megismertetésére. Az ágazat legfontosabb nemzetközi képviselői közül mintegy 370 cég innovatív termékeit tekinthetik meg a látogatók, és így átfogó képet kaphatnak a hajózási szektor fejlődéséről.

A szakkiállítás mottója - a vízi sportok bűvölete - jegyében az osztrák Boat Show a különféle sportágak és sporteszközök végeláthatatlan sorát vonultatja fel: láthatók itt vitorlás és motoros jachtok, nagyvitorlások és turbojet meghajtású hajók, daysailerek, motorcsónakok és környezetbarát elektromos meghajtású csónakok, sportos katamaránok, kajakok, kenuk, állószörfök (SUP-ok), gumicsónakok, két- és többevezős csónakok, valamint a vízi járművekhez szükséges hajózási felszerelések és eszközök teljes palettája is. A szakkiállításon ugyanakkor megtalálható minden, amire csak egy búvárnak szüksége lehet, és képviselteti magát számos hajóbérbeadással foglalkozó cég, vitorlás- és tengerészeti iskola, jachtkikötőt üzemeltető társaságok és természetesen utazási irodák, melyek ellátják az érdeklődőket a világ legnépszerűbb vízisport-paradicsomaira vonatkozó információkkal.

A vitorlázási központ középpontjában lévő 10-es kiállítócsarnokban a 34 - 55 láb közti kategóriákba tartozó nagy méretű vitorlás jachtok számos gyártója mutatja be legújabb fejlesztésű termékeit, de az osztrák Boat Show-ra természetesen a kis méretű vitorlásokra szakosodott cégek is elhozzák hajóikat, így a Boot Tulln látogatói e kategória legújabb modelljeivel is megismerkedhetnek. A tullni szakkiállításon a következő hajóépítő műhelyek állítják ki termékeiket: Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly, Dufour, Elan, Hanse, J-Boats, Jeanneau, More Yachts, Maxus, Salona, Seascape, Sunbeam, Vico és még számos ismert szereplője a piacnak.

A 3-as pavilon fő témája a motorcsónakok, a motoros jachtok és elektromos meghajtású hajók, kezdve a kis motorcsónakoktól egészen a luxuskategóriás, 34 - 45 láb közti motoros jachtokig. A Boot Tulln Ausztriában és Kelet-Közép-Európában is a legjelentősebb kiállításnak számít az innovatív és környezetbarát elektromos hajók gyártói számára. A kiállításon a következő márkák tekinthetők meg: Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Drago, Four Winns, Frauscher, Galeon, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Mingolla, Nimbus, Quicksilver, Regal, Rinker, Sea Ray, Stingray, Terhi, Zar Formenti.

Belépődíjak:
Felnőtt                    13,00 euró
Nyugdíjas, diák és csoport        11,00 euró
Gyermek (6-15 éves)              3,00 euró

Ne maradjon le a hajózási ágazat legfontosabb szakvásáráról!
Várja Önt az osztrák Boat Show, a BOOT TULLN 2017
2017. március 2-tól 5-ig
Nyitva tartás: 10:00 - 18:00 óra
Tullni Vásárközpont
AUSZTRIA
www.boot-tulln.at

Kapcsolat:
Messe Tulln GmbH
3430 Tulln/Austria
Tel: + 43  2272  624 030
Web: www.messe-tulln.at  
Mail: messe@tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.