OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 30., hétfő 14:58

600 ezren izgulták végig A Dal második válogatóját
    Budapest, 2017. január 30., hétfő (OTS) - A Duna Televízió és Duna World egyidőben sugározta szombaton A Dal című dalválasztó show második válogatóját, a műsort 600 ezer tévénéző választotta. A szombat második legnézettebb műsora a Gasztroangyal lett a köztévé műsorán 440 ezer nézővel. Az este 18 órakor kezdődő Híradót a Dunán 218 ezer néző követte, a szombaton délben sugárzott híradónak az M1 műsorán pedig 212 ezer nézője volt.

    A hét elején rendezett nemzetközi séfverseny döntőjéről, Bocuse d'Or - Ízek forradalma című összefoglaló műsorral jelentkezett szombaton a Duna. Széll Tamásék lyoni szereplését és a versenyt bemutató műsorszámnak 151 ezer nézője volt. Az M2 legnézettebb műsora szombaton a Rózácska és Rózsácska című német mesefilm volt, 121 ezer nézővel. A Szomszédok pénteki sikerei után (180 ezer és 160 néző) az M3 csatornán az Állami Áruház című klasszikus vígjáték végzett az élen szombaton.

Vasárnap a Magyarország, szeretlek! című szórakoztató showműsor volt a legnézettebb a köztévé kínálatában, 410 ezer néző követte a csapatok versengését. Az M2 csatornán ismét a Grimm mesék vitték el a pálmát, a Piroska és a farkas 117 ezer nézőt ültetett a képernyő elé. Az M4 Sport legnézettebb műsorai a műkorcsolya- és jégtánc-Európa-bajnokság közvetítések voltak: pénteken 88 ezer sportrajongó, szombaton 90 ezer, míg vasárnap 126 ezer néző követte a versenyt.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.