OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 24., kedd 10:22

A Hilton bevezette 14. márkáját, a Tapestry Collection by Hiltont (1. rész)
    Mclean, Virginia, USA, 2017. január 24., kedd (Business Wire/OTS) - Az eredeti, elegáns hotelek különleges vendégélményt, és ugyanakkor megbízhatóságot és értéket kínálnak az utazóknak - A Hilton (NYSE: HLT) ma bejelentette, hogy Tapestry Collection by Hilton néven új, dinamikus márkát vezet be, amely friss színt képvisel a vendégek számára rendelkezésre álló szállodáinak palettáján. A Tapestry Collection by Hilton a 14. márkája és a második ún. "puha" márkája a Hiltonnak, amely a szerves nettó egységnövekedés százalékos értéke alapján a világ leggyorsabban növekedő szállodaipari vállalata.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20170123005350/en/

A Tapestry Collection by Hilton szállodacsoport a vendégek és szállodatulajdonosok igényeinek alapján került kialakításra: eredeti, elegáns, felső kategóriás hotelek "gyűjteménye", amelyek megfelelnek a megszokottól eltérő, egyedi karakterű, de ugyanakkor minőségi és megbízható szolgáltatást nyújtó szállodákat kereső vendégek elképzeléseinek. A csoport mindegyik tagja megőrzi a maga sajátos jellegét, olyan szállást kínálva a vendégeknek, ahol a megszokott minőség és ismerős szolgáltatások állnak rendelkezésükre, de ugyanakkor egyedi, a többi szállodától eltérő környezet és élmények várják őket. Ezen felül a Hilton név garancia arra, hogy a csoport mindegyik szállodájában élvezhetik a cég páratlan kereskedelmi szakértelme kínálta előnyöket, és igénybe vehetik a díjnyertes Hilton HHonors törzsvendégprogram tagjai számára biztosított kedvezményeket.

"A Tapestry Collection by Hilton bevezetése újabb előrelépés a Hilton ez idáig igen sikeresnek bizonyuló növekedési stratégiájának megvalósítása irányába, amely egyértelműen azonosítható márkák kialakítását célozza annak érdekében, hogy a cég szerves növekedése révén kiterjesszük globális jelenlétünket, nagyobb választékot kínáljunk meglévő ügyfeleinknek, és új ügyfeleket vonzzunk" - magyarázta Christopher J. Nassetta, a Hilton elnök-vezérigazgatója. "A Tapestry Collection by Hilton létrehozásával lehetővé válik számunkra, hogy kielégítsük az egyedi vendégélményt kereső, de ugyanakkor a Hiltontól megszokott, következetesen magas minőséget és megbízhatóságot elváró utazók igényeit."

Ez idáig hét szálloda írt alá szándéknyilatkozatot a csoportba való belépésről a következő városokban: Syracuse (New York állam), Chicago (Illinois állam), Nashville (Tennessee állam), Warren (New Jersey állam), Hampton (Virginia állam), valamint két hotel Indianapolisban (Indiana állam). A szállodacsoportnak ezen kívül 35 szállodával tárgyal jelenleg a csatlakozásról, amelyek közül az első hotel várhatóan 2017 harmadik negyedévében válik a Tapestry Collection tagjává. A "gyűjtemény" bővüléséről további információkat az eljövendő hónapokban közlünk majd.

A Tapestry Collection by Hilton a felső kategóriás szállodacsoport-szegmensbe tartozik, és a kategóriát vezető, 2014-ben létrehozott, és azóta rendkívüli sikereket elérő Curio - A Collection by Hilton csoport alatti szintet képviseli. A Curio ma már több mint 30 felső kategóriás szállodát üzemeltet hét országban, és világszerte további 45 hotellel fog bővülni a közeljövőben.

A szállodaipari trendek kutatásával foglalkozó STR cég operatív területért felelős rangidős elnökhelyettese, Bobby Bowers szerint a felső kategóriás szállodák piacán a független hotelek becsült száma a világon összességében mintegy 15000. "A piac méretét ismerve a Tapestry Collection by Hilton számára még jó ideig számos lehetőség kínálkozik majd a bővülésre" - fejtette ki Bowers. "Az új csoport elindítása összhangban áll a Hilton azon stratégiájával, hogy olyan eredeti márkákat hozzon létre és alakítson ki, amelyek biztosítják a cég szerves növekedését."

A Hilton organikus növekedési stratégiája

Bár a luxus és a felső kategóriát képviselő szállodai szegmensben számos márka versenyez, a fogyasztói visszajelzések és a piaci versenyre vonatkozó adatok Hilton által végzett részletes elemzése rámutatott, hogy a felső kategóriában létezik egy piaci rés, amely különösen egy "puha" márkának minősülő szállodacsoport számára kínál előnyös lehetőségeket.

A Hilton az elmúlt évtizedben több márkát is bevezetett, a közük a Home2 Suites by Hiltont 2009-ben, a Curio - A Collection by Hiltont 2014-ben, a Canopy by Hiltont szintén 2014-ben és a Tru by Hiltont 2016-ban. Az új márkák összesen 20000 szobával bővítették a Hilton kínálatát, és a tervek szerint a cég további 66000 szobával növeli a vendégek által igénybe vehető szobáinak számát.

"A Tapestry Collection by Hilton márka létrehozásával a vendégeink és a szállodatulajdonosok részéről egy új, egyedi jelleggel bíró, felső kategóriás szállodákat tömörítő csoport iránt megnyilvánuló igényt kívánjuk kielégíteni" - nyilatkozta Mark Nogal, a Curio - A Collection by Hilton és Tapestry Collection by Hilton globális vezetője. "A 'tapestry' (gobelin, faliszőttes) egy különleges, a maga nemében egyedülálló művészeti alkotás, és mint ilyen, ideális név új szállodagyűjteményünk számára, amelynek minden tagja sajátos, egyedi élményeket kínál a szállóvendégeknek." (folyt.)



2017. január 24., kedd 10:22

A Hilton bevezette 14. márkáját, a Tapestry Collection by Hiltont (2. rész)
    Mclean, Virginia, USA, 2017. január 24., kedd (Business Wire/OTS) -

    A Tapestry Collection by Hilton hotelek vendégei kihasználhatják a Hilton 14 márkáját lefedő, 104 országban több mint 60 milliós és folyamatosan növekedő tagsággal rendelkező díjnyertes törzsvendég program, a Hilton HHonors kínálta előnyöket. A Hilton HHonors tagjai, akik közvetlenül a Hiltonnál foglalják le szállásukat, időt és pénzt takarítanak meg, és azonnal rendelkezésükre állnak az általuk legkedveltebb kedvezmények, mint például az exkluzív tagi árengedmény, az ingyenes Wi-Fi hozzáférés és a vendégéjszakákra váltható pontgyűjtő program. Továbbá igénybe vehetnek olyan digitális szolgáltatásokat, mint az elektronikus bejelentkezés és szobaválasztás, valamint a digitális szobakulcs (egyes szállodákban), amely kizárólag az ágazatvezető Hilton HHonors mobilalkalmazás révén érhető el.

A média képviselői számára a Tapestry Collection by Hiltonról további információk a következő internetes címeken állnak rendelkezésre: news.tapestrycollection.com, tapestrycollection.com, illetve a Tapestry Collection by Hilton oldalán a Facebook-on, az Instagram-on és a Twitter-en.

Amit a Tapestry Collection by Hiltonról tudni kell…

A Tapestry Collection by Hilton™ olyan eredeti, felső kategóriás szállodák csoportja, amelyek megfelelnek a megszokottól eltérő, egyedi karakterű szállást kereső, de ugyanakkor minőségi és megbízható szolgáltatást, a Hilton név nyújtotta biztonságot és a díjnyertes Hilton HHonors törzsvendégprogram tagjai számára biztosított kedvezményeket igénylő vendégek elképzeléseinek. ATapestry Collection by Hiltonról további információk a következő internetes címeken állnak rendelkezésre: news.tapestrycollection.com, tapestrycollection.com, illetve a Tapestry Collection by Hilton oldalán a Facebook-on, az Instagram-on és a Twitter-en.

Amit a Hiltonról tudni kell…

A Hilton (NYSE: HLT) vezető nemzetközi vendéglátó-ipari vállalat, amelynek portfóliója 14 világklasszis globális márkát tartalmaz. A cég márkái 104 országban és területen összesen több mint 796000 szobával rendelkező, több mint 4900 szálláshelyet működtetnek. A Hilton elkötelezett küldetésének teljesítése iránt, miszerint célja a világ legvendégszeretőbb vállalatává válni azáltal, hogy minden egyes szállodájában, minden alkalommal, minden egyes vendégének kivételes szállásélményeket biztosít. A vállalat portfóliójába a következő hotelek tartoznak: Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton és Hilton Grand Vacations. A vállalat működtet egy díjnyertes törzsvendégprogramot, a Hilton HHonors®-t is. A dedikált csatornákon keresztül közvetlenül szállást foglaló Hilton HHonors tagok számos előnyt élvezhetnek, ideértve az ingyenes standard Wi-Fi hozzáférést, valamint olyan digitális szolgáltatásokat, amelyek kizárólag az ágazatvezető Hilton HHonors alkalmazáson keresztül vehetők igénybe: a HHonors tagok például elektronikus úton bejelentkezhetnek, kiválaszthatják a szobájukat és a Digital Key szolgáltatás segítségével be is juthatnak a szobájukba. További információkért a vállalatról kérjük, látogasson el a news.hiltonworldwide.com internetes címre, és lépjen kapcsolatba a Hilton Worldwide-dal a következő oldalakon: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram és YouTube.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170123005350/en/

Kapcsolat:
Hilton
Astrid Egerton-Vernon, +1-917-488-9599
astrid.egerton-vernon@hilton.com
vagy
Hilton
Jacqueline Toppings, +1-571-309-7081
jacqueline.toppings@hilton.com

Forrás: Hilton


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.