OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 18., szerda 11:00

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közleménye
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OTS) - Az ELMŰ-ÉMÁSZ az extrém hideg időjárásra tekintettel 2017. január 19. és január 22. között kikapcsolási moratóriumot hirdet az ÉMÁSZ szolgáltatási területén

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ az extrém hideg időjárásra való tekintettel önként vállalt kikapcsolási moratóriumot jelent be, és 2017. január 19. és január 22. között elhalasztja a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat.

Az önként vállalt kikapcsolás-felfüggesztés az áramfogyasztásban érintett lakossági ügyfelekre érvényes, és az ÉMÁSZ szolgáltatási területére vonatkozik (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék).

A moratórium értelmében a tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából az ELMŰ-ÉMÁSZ nem kapcsolja ki a 60 napot meghaladó tartozást felhalmozó lakossági ügyfeleinél az áramszolgáltatást, annak érdekében, hogy az extrém hideg időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelekre érvényes, akik az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes válla-lás más energiakereskedőkkel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.).

Budapest, 2017. január 18.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.