OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 13., péntek 15:03

Jób lázadása és Gyorskorcsolya Eb a közmédia hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. január 13., péntek (OTS) - Péntek este 20.25-től a Superman 3 film érkezik a Duna Televízió műsorára. Mesterséges kriptonittal, Lex Luthorral, rendezői változatban láthatják a nézők az amerikai filmklasszikust. 22.30-tól Jób lázadása az M5 műsorán. Gyöngyössy Imre Oscar-díjra jelölt filmje a második világháború drámai és fájdalmas időszakáról szól. Zenthe Ferenc és Temessy Hédi oldalán Rudolf Péter játszik főszerepet a 96 perces magyar filmdrámában.

    Szombaton 19.30-kor kezdődik A Dal 2017 a Dunán!

A dalválasztó show február 18-ig minden szombaton jelentkezik, minőségi szórakozást nyújtva az egész családnak. Az első 10 dal színpadi bemutatkozója után érkezik A Dal - Kulissza c. műsor Sipos Dávid Güntherrel, aki a zsűrit, és a fellépőket kérdezi az este emlékezetes pillanatairól.

Vasárnap estére ismét az M5 műsorát ajánljuk, 20.35-től Új idők, új dalai c. műsorban megtudhatjuk, hogy hogyan születik az akt, majd 21.10-től a festőóriás életét feldolgozó film, a Caravaggio kezdődik eredeti nyelven, magyar felirattal. Az M3 műsorán a hét utolsó napján Audrey Hepburn és George Heppard várja a nézőket az Álom luxuskivitelben című amerikai vígjátékkal 19.25-től.

Hétvége az M4 Sporton

Pénteken női kézilabda NB I. élőben: DVSC-TVP - FTC Rail Cargo Hungária mérkőzés 17.45-tő az M4 Sport műsorán.

Szombaton a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-bajnokság közvetítésével indul, 13.55-től az élő kapcsolások sorozata. Gyorskorcsolya után 17.55-től Kosárlabda Férfi NB I.: Szolnok - Körmend mérkőzés. Este nyolctól vízilabda Férfi OB I.: Pécs - Vasas mérkőzés kezdődik élőben, az M4 Sport műsorán.

Vasárnap újra gyorskorcsolya, a Rövidpályás Európa-bajnokság 13.45-től folytatódik az M4 Sporton. Majd továbbra is a jégen, 17.15-től Jégkorong EBEL: Fehérvár AV 19 - Graz 99-ERS mérkőzés ígérkezik izgalmas összecsapásnak. Jó szurkolást!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.