OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 4. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 2., péntek 11:37

Legyen mindenkinek szép karácsonya…
    Budapest, 2016. december 2., péntek (OTS) - A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ, a Vörösmarty téri Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár szervezője az ünnepek közeledtével fontos feladatának tartja, hogy minél többet tegyen a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolásáért.

    Idén a Vörösmarty téren felállítottunk egy karitatív karácsonyfát, hogy együtt "díszíthessük fel" az adventi időszakban. 2016. december 1. és 24. között minden nap egy-egy alapítvány támogatására kérjük Önöket. Tevékenységük ismertetése, valamint a pénzadomány utalásához szükséges számlaszám a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/budapestchristmasfair/) található.

Adományozni egy-egy alapítvány számára 24 órán át lehet, este 20.00-tól másnap 20.00-ig. A Vörösmarty téren jelenlévő kézművesek közül 24-en (a Magyar Kézműves Szövetség tagjai), mintegy jelképes támogatásként ajánlották fel egy-egy portékájukat a legmagasabb összeget "kínáló" számára.

Adományozni egyrészt a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár Facebook-oldalán keresztül lehet (bankszámlára utalással vagy bankkártyás fizetéssel) a támogatandó alapítvány, valamint az aktuálisan meghirdetett portéka posztjának kommentjében, a felajánlott összeg megjelölésével, másrészt e-mailben (vasar@budapestinfo.hu) vagy telefonon (+36 30 268 4030).

Az adott nap legmagasabb összegét adományozó mecénás névtáblája felkerül az Európa tíz legszebbje között jegyzett Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár karitatív karácsonyfájára. December 24-ig naponta egy-egy újabb díszes tábla jelzi, hogy nem veszett ki az emberség és a szolidaritás mindenkiből.

Arra kérjük, támogassa kezdeményezésünket, ne feledje, minden összeg számít!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.