OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. május 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. november 9., szerda 09:40

Felhívás - Környezettudatos fenyőfadíszítés és köztéri kiállítás/Idén is várják az óvodás és iskolás csoportok jelentkezését
    Budapest, 2016. november 9., szerda (OTS) - Fenyőfadíszítésre vállalkozó iskolás és óvodás csoportok jelentkezését várják az Advent Budapesten téli fesztivál szervezői a FŐKERT Nonprofit Zrt. felhívására. A gyerekek által környezettudatos eszközökkel kicsinosított fenyőket immár hagyományosan kiállítják a Városháza parkban, ahol 2016. november 25. és december 27. között köztéri installáció formájában tekinthetők meg a karácsonyi vásár egyik attrakciójaként.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161109_001.jpg

Az Advent Budapesten téli fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. és a FŐKERT Nonprofit Zrt. az elmúlt évek hagyományaihoz híven idén is meghirdeti a Környezettudatos karácsony elnevezésű programot. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy a gyerekek környezettudatosan készüljenek a karácsonyra, és megtanulják: nemcsak az lehet szép és értékes, amit készen lehet vásárolni, hanem sokkal nagyobb értékkel bír az, amit ők maguk készítenek el. A kiállítás által, amely ünnepi díszbe öltözteti Budapest egyik belvárosi terét, aktív részesei lehetnek lakókörnyezetük tudatos formálásnak.

Az óvodás és iskolás csoportok által feldíszített közel száz stilizált fenyőfa az elmúlt években is nagy sikert aratott a Deák tér melletti Városháza parkban, ahol a látványos kiállítás az Advent Budapesten karácsonyi vásár egyik jelképévé vált. A szervezők ezúttal is vendégül látják a csoportokat a fesztivál kulturális programjainak helyet adó Üvegházban, és kipróbálhatják az idei év egyik attrakciójának számító körhintát is. Az alkotásokra az Advent Budapesten Facebook-oldalán lehet majd szavazni, a nyertes csoportok pedig idén is értékes ajándékot kapnak a fővárosi intézmények jóvoltából.

A FŐKERT Nonprofit Kft. biztosítja az óvodák, iskolák részére az 1 méter magas, 70 cm széles, sötétzöldre fújt, stilizált karácsonyfát (háromszög), amelynek feldíszítésével (újrahasznosított és/vagy természetes anyagokkal) a gyerekeket bízza meg.

Összesen 90 db fenyőfa áll rendelkezésre, ezért a FŐKERT kéri, hogy az érdeklődők minél előbb jelezzék részvételi szándékukat a marketing@fokert.hu e-mail címen, feltüntetve, hogy hány darab fenyőfa (lehetőség szerint 5 és 10 darab között) feldíszítésével tudnak hozzájárulni az akció sikerességéhez.

A fenyőfák oda-, illetve visszaszállítását Budapest területén belül a társaság szükség esetén vállalja, vagy előzetes egyeztetést követően átvehetők a VII. kerület Dob utca 90-ben.

Jelentkezési határidő: 2016. november 16., szerda.

A feldíszített fákat a 2016. november 21-i héten szállítják vissza.

Bővebb információ: www.adventbudapest.hu,www.fokert.hu, www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.