OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 14., csütörtök 12:15

XIII. Simonyi Konferencia
    Budapest, 2016. április 14., csütörtök (OTS) - Bebizonyították Albert Einstein 100 évvel ezelőtti elméletét a gravitációs hullámokról. Öt centiméteres műholdat fejlesztenek a Műegyetemen. Ezek lesznek a XIII. Simonyi Konferencia témái április 20-án, a BME I épületében.

    A Simonyi Károly Szakkollégium rendezvényén előadást tart Zányi Tamás, a Saul fia hangmérnöke, bemutatják az önszerveződő dróncsapatok különféle felhasználási lehetőségeit, és az evopro Modulo magyar elektromos busz fejlesztését. Raffai Péter a gravitációs hullámok létezéséről és észleléséről fog beszélni. Megismerhetik a 175 gramm tömegű, műegyetemi hallgatók által fejlesztett SMOG-1 műholdat. Továbbá Dr. Solymár Károly Balázs, infokommunikációért felelős helyettes államtitkár a kormány Digitális Jólét Programját ismerteti.

Mindemellett jelen lesznek a világ legnagyobb fejlesztőcégei is, úgy mint az SAP, az NNG, a National Instruments, a Bosch, az Accenture, a Sicontact és a Tresorit.

Részletek: http://konferencia.simonyi.bme.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.