OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 13., szerda 11:42

A Testnevelési Egyetem a tűzvizsgálati jelentés birtokában az alábbi közleményt adja ki a 2015. október 15-i tűzesettel kapcsolatban
    Budapest, 2016. április 13., szerda (OTS) - A tűz az egyetem használatban lévő 2570 m2 alapterületű atlétikai sportcsarnokában keletkezett, és részben átterjedt a mellette található kutató-iroda épületre.

    A tűzvizsgálati eljárást a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság végezte, melynek során megállapítást nyert, hogy a tűz villamos áram gyújtóhatása következtében keletkezett. A rendelkezésre álló adatok alapján minden egyéb más keletkezési ok kizárható.

A tűz a sportcsarnok belsejében lévő fűtési-vezérlő szekrényben keletkezett, a fűtési rendszer bekapcsolásakor a fűtés indulásakor.

A helyszíni szemle során ön- és idegenkezűségre utaló nyom, körülmény nem merült fel, ennek kizárása megtörtént.

Testnevelési Egyetem
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.