OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. április 11., hétfő 12:46

Ikonikus filmplakátok a BÁV aukcióján
    Budapest, 2016. április 11., hétfő (OTS) - A kalapács alá kerülő 170 alkotás olyan filmekhez készült, mint A jedi visszatér, a Becéző szavak, a Gengszterek klubja, Én a vízilovakkal vagyok, a Dögkeselyű, Óvakodj a törpétől vagy a Süsü a sárkány.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160411_001.jpg

Az aukciós anyagot színesíti, hogy Magyarországon még soha nem volt ennyi Bud Spencer-Terence Hill plakát egy helyen! Az igényes válogatás mintegy 50 grafikus munkája, köztük Helényi Tibor, Árendás József, Darvas Árpád, Felvidéki András, Görög Lajos.
Olyan ritkaságok kerülnek az aukcióra, melyekből csupán néhány példány maradt fenn, ilyen Máté András Magánélet című filmhez készített plakátja. Az árverés csúcspontját minden bizonnyal Helényi Tibor: A jedi visszatér plakátja jelenti  mely nemzetközileg is keresett alkotás amelyet  méltán nevezhetünk a magyar plakátgyűjtés Szent Gráljának is.

Az aukciót a BÁV Apszistermében tartják április 13-án 17 órakor.

www.bav.hu/aukcio

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.