OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. február 12., péntek 08:29

Felfedezték a gravitációs hullámokat - elindult a magyar információs oldal
    Budapest, 2016. február 12., péntek (OTS) - Február 11-én a NASA bejelentette, hogy a LIGO detektorai sikeresen bizonyították a gravitációs hullámok létezését, 5 percre rá pedig el is indult a magyar nyelvű információs oldal. Az asztrofizikában egészen új tudományterületet nyit a korábbi sejtés bizonyítása.

    A tudományos világ a Higgs-bozon felfedezésének jelentőségével vetekedő eredménynek tartja a gravhullámok létezésének igazolását, mely minden bizonnyal Nobel-díjat fog érni.

A gravitációs hullámokat már bő tíz éve kutató magyar tudós, Raffai Péter asztrofizikus, az ELTE oktatója videosorozatban mutatja be a felfedezés jelentőségét a most megjelent http://gravitacioshullam.hu oldalon.

- Az oldal létrehozásában a célunk az volt, hogy segítsük a sajtó munkáját - mondta el Raffai. - Ezen felül szeretnénk hasznos és érthető iránymutatást adni a laikus érdeklődőknek is ebben a tudománytörténelmi jelentőségű eseményben.

A weboldalt fejlesztő Kreatív Kontroll Kft. munkatársai 1,5 hónapja titoktartás mellett állították össze a weboldalt és a videosorozatot.

- Csapatunk a hétköznapokban azzal foglalkozik, hogy cégek termékeit tegyük érdekessé - nyilatkozta a tartalommarketing-ügynökség vezetője, Sipos Zoltán. - Most is ugyanez volt a feladatunk, de jelen esetben a termék egy olyan tudományos üzenet, amely minket is különösen inspirált. Az oldalon 25 részes videosorozatban mutatjuk be a felfedezés jelentőségét, de a kutatótól kérdezni is lehet.

Sipos Zoltán, Kreatív Kontroll Kft.
ügyvezető

Mobil: 06-20/498-6847
http://kreativkontroll.hu
Szakmai blog:
http://marketingszoveg.com/blog

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.