OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. február 1., hétfő 09:30

"PET palack és hulladék, nem dobjuk ki azt ma még. Hangszereket gyártunk, jókedvet csinálunk."
    Budapest, 2016. február 1., hétfő (OTS) - Énekelték újrahasznosított hangszerekkel a kisiskolások január két péntekén a budapesti Deák Diák Általános iskolában rendezett Újrahasznosítási Napokon.

    A szemléletformáló program sorozaton előadások, vetélkedők, játékos kézműves foglalkozások, újrahasznosított hangszer-készítés, zenélés és divatbemutató irányították a diákok figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára. Felmérések azt bizonyítják: az idősebb korosztályok kevésbé érdeklődőek és kevésbé tudatosak a környezetvédelem tekintetében, mint a fiatal generációk, ugyanakkor fogékonyságuk a gyermekeik befolyása által növelhető. Van tehát, amiben a gyerek nevelheti jóra a szüleit...

A programsorozatról készült kisfilm itt látható: https://youtu.be/UctG8B2YE6o

A projekt az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság támogatásával valósul meg.

Információ: zoldattitud.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.