OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. január 29., péntek 14:00

Szaladják Linda lett a Marketing Fesztivál fődíjasa
    Budapest, 2016. január 29., péntek (OTS) - A harmadik alkalommal megrendezett Magyar Marketing Fesztivál rangos szakmai elismerését Szaladják Linda, az iData Kft. marketingvezetője vehette át egyéni szakértői kategóriában. Az elismerést - két kategóriában - annak a szakértőnek, illetve társaságnak ítélik oda, akik a KKV-szektorban előző évi tevékenységükkel sokat tettek a marketing szakma fejlődéséért, megítéléséért, egyben hatással voltak a kis- és közepes vállalkozások fejlődésére is.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160129_001.jpg

Szaladják Linda 5 éve vezeti az iData Kft. marketing osztályát, valamint 3 éve dolgozik saját ügynökségében online marketing szakértőként és Google AdWords hirdetési specialistaként. Rendszeres előadó országos szakmai rendezvényeken, tanfolyamokat és képzéseket is tart, a Corvinus Egyetemen saját kurzust vezetett. A rendezvényen mintegy ezer résztvevő előtt tartott előadást egyik szakterületéről, a remarketing kampányokról, mely mára az egyik leghatékonyabb online marketing eszközzé vált, hiszen a weboldalon korábban már járt érdeklődőket lehet egyedi hirdetésekkel újból elérni.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert gyártó és forgalmazó iData Kft. számára kiemelten fontos, hogy a nyomkövetés és az útdíj területén a piacvezetői pozíció elérése mellett olyan munkatársakkal dolgozzon együtt, akik megbecsült szakértők a saját területükön.

2015-ben a Magyar Marketing Szövetség országos KKV marketing pályázatán "Az év marketingaktív vállalkozása" fődíjat kapta meg az iData marketingtevékenysége elismeréseként. Emellett Szaladják Linda Google-díjat nyert saját ügynökségével szintén a tavalyi évben. A mostani elismerésről így nyilatkozott:

"Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hobbim is, és aki azt csinálhatja, amit szeret, mindig jobb eredményeket érhet el. Az iData nem csupán egy technológiailag innovatív és dinamikus cég, hanem a legkiválóbb munkahely, mert nyitott az új gondolkodásmódok, megoldások bevezetésére is, számomra pedig egy nagyon erős háttér. Ügynökségi munkáim révén a kis- és középvállalkozások marketingjére nagyon sok szegmensből rálátok. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy szerepem lehet abban, hogy eredményorientáltabb, hatékonyabb online marketingjük legyen ezeknek a cégeknek. Több mint tíz éve kerültem bele az online marketing világába és a saját szakmai fejlesztésem mellett folyamatosan mások képzésén dolgozom. A Magyar Marketing Fesztiválon kapott díj újabb lendületet ad, nagyon sok tervem van a jövőre nézve és ennél lelkesítőbb évkezdést elképzelni sem tudnék."

További információ, interjúegyeztetés:
Koren Zsolt
sajto@outlook.com
+36-30-9084585
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.