OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. november 26., csütörtök 13:35

MMV Zrt.: Partnertalálkozó és eredményértékelés
    Budapest, 2015. november 26., csütörtök (OTS) - Budapesten tartotta partnertalálkozóját az MMV Magyar Magánvasút Zrt.

    Az MMV Zrt. szerdai nagyszabású rendezvényén lehetőség nyílt, hogy a kötöttpályás fuvarozó cég értékelje több éves munkáját, valamint nyilvánosságra hozzon jövőbeni együttműködéseket és terveket. Az eseményen részt vettek többek között a fuvarozó vállalat partnerei és külföldi leányvállalatainak vezetői. A rendezvényt Tamás-Vadnai Éva a vasúttársaság vezérigazgatója nyitotta meg.

A 2003-ban alakult MMV Magyar Magánvasút Zrt. egyike az első magyarországi magánvasutaknak. A korábban szlovák tulajdonossal is bíró MMV 2015 év elejétől teljes egészében a magyar Petrolsped Szállítmányozási Kft. tulajdonába került, így már ténylegesen magyar a Magyar Magánvasút Zrt. - mondta beszédében Tamás-Vadnai Éva vezérigazgató.

Az eseményen elhangzott, hogy az elmúlt év nem csupán a tulajdonosi szerkezet változásában, hanem a további nemzetközi terjeszkedés jegyében is telt. A meglévő szlovák leányvállalat mellett, idén Romániában is megjelent a cég, MMV Rail Romania néven, amely már megkezdte működését. Az MMV emellett megszerezte az osztrák biztonsági tanúsítványt, melyet járműparkjuk bővítésével, egy bérelt, két-áramnemű Siemens Vectron mozdonnyal a gyakorlatban is kipróbáltak, begyűjtve ezzel az első tapasztalatokat. A sikereken felbuzdulva megszületett az elhatározás: megalakul az MMV Rail Austria. Tamás-Vadnai Éva kiemelte továbbá a horvátországi típusengedély megszerzését, amely - mint mondta - "nagy lépés a horvátországi biztonsági tanúsítvány megszerzése terén".

Az eseményen felszólalt Hruška Ľudovít a szlovákiai leányvállalat, Madarasan Kinga az MMV Rail Romania, valamint Kőrös Norbert az MMV Rail Austria vezetője is.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.