OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. november 26., csütörtök 11:00

Az Év Fiatal Vezetője Szabó András
    Budapest, 2015. november 26., csütörtök (OTS) - Az iData Kft. stratégiai igazgatója lett az Év Fiatal Vezetője 2015-ben

    Idén első alkalommal lehetett megpályázni az Év Fiatal Vezetője díjat. A fődíjat Szabó Andás, az iData Kft. tulajdonosa és stratégiai igazgatója nyerte el.

A pályázatot a Fiatal Vezetők Akadémiája küldetése mentén a Coaching Team hirdette meg.

Az idén 10 éves iData Kft. irányításában András a cég megalapítása óta részt vesz. Az első évek operatív munkavégzése után a cég minden vezetői pozíciójában dolgozott már, így teljes rálátása van az iData Kft. folyamataira és összehangoltan tudja irányítani a stratégiai feladatokat.

"A vezetőt nem saját tettei, hanem csapata eredményessége minősíti, és büszke vagyok a sikeres csapatomra. Az elmúlt 10 év során eljutottunk oda, hogy a cég fő pozícióiban nálam jobbak dolgoznak, a mi dolgunk vezetőként pedig éppen az, hogy a köveket elgördítsük az útból és biztosítsuk a legtehetségesebb embereket végezni a munkájukat, mert végső soron a cég az emberről szól. Anélkül csak egy jogi kategória volna." - mondta el Szabó András a november 24-i díjátadón.

András nagyon büszke a GPS-es nyomkövetés terén kiemelkedő eredményeket elért cégre. "Az iData Kft. még kisvállalatként átformálta a piacot a Teljes Üzemanyagkontroll termékével és az ügyfelek számára egyedi értéket jelentő Vizsla technológiájával. A cég növekedésével párhuzamosan pedig a fejlesztések üteme is egyre gyorsabbá vált."

Az Év Fiatal Vezetője díjra 50 pályázat érkezett, a legjobb 7 prezentációt beküldő fiatal vezetőt személyesen is meghallgatta a szakmai zsűri. Ezt követően döntötték el, kit találnak a legérdemesebbnek az Év Fiatal Vezetője kitüntetésre.

A zsűrit Szabó András eddigi története győzte meg, többek között azon elvek mindennapokban való megélése, amik igazán vezetővé tesznek egy vezetőt.

További információk Szaladják Linda marketingvezetőtől, a 06 30 777 555 2 telefonszámon, vagy a marketing@idata.hu email címen kérhetők.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.