OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. november 20., péntek 09:05

A Villanypára Egyesület 65 pontban szeretné tisztázni az igazságot!
    Budapest, 2015. november 20., péntek (OTS) - A Villanypára Egyesület szerint súlyos hiányosságokat és ellentmondásokat tartalmaz a Dohányzás Fókuszpont oldalán megjelent elektromos cigarettákról szóló összefoglaló!

    65 pontban szeretnénk tisztázni az igazságot!

A Villanypára Egyesület szerint súlyos hiányosságokat és ellentmondásokat tartalmaz a Dohányzás Fókuszpont oldalán megjelent elektromos cigarettákról szóló összefoglaló. Ezért egy 65 pontból álló Közérdekű Adatigénylésben szeretnék tisztázni az igazságot.

Közérdekű adatigénylésükben olyan aggályos hiányosságokra és ellentmondásokra mutatnak rá, amely alapvetően kérdőjelezi meg az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet,  a NEFI Dohányzás Fókuszpont valamint az ÁNTSZ által ellenjegyzett, elektromos cigarettákról szóló összefoglalójának hitelességét.

Különösen ijesztő, hogy ez a dokumentum szolgálhatott alapjául az EMMI által nemrégiben benyújtott, jelenleg a Népjóléti Bizottság előtt lévő elektromos cigaretták szabályozásával foglalkozó törvénymódosító javaslatcsomagnak - jegyezte meg Ficsor Zoltán, az egyesület elnöke.

A közérdekű adatigénylés teljes szövege megtekinthető itt:
http://kimittud.atlatszo.hu/request/sulyos_hianyossagok_es_ellentmon

Tájékoztatás:
Ficsor Zoltán, +36703149457
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.