OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. augusztus 31., hétfő 13:11

A DIGI szerint erősítheti a tiszta versenyt az NMHH sebességmérője
    Budapest, 2015. augusztus 31., hétfő (OTS) - A DIGI üdvözli az NMHH sebességmérési kezdeményezését, mely jelentősen elősegítheti az ügyfelek megfelelő tájékozódását a szolgáltatók adatairól és ezáltal serkenheti a versenyt a minél magasabb minőségű, európai szintű szolgáltatás nyújtásában.

    A www.szelessav.net pártatlan sebességmérő oldal eredményei alapján a DIGI le- és feltöltési sebessége messze felülmúlja a többi piaci szereplőnél mért adatokat. A dinamikusan fejlődő telekommunikációs szolgáltató, miután 2014 nyarán bevezette Magyarország leggyorsabb, 1000/200 Mbps sebességű lakossági internetét, az elmúlt időszakban kétszer is jelentősen megnövelte csomagjaihoz tartozó le- és feltöltési sebességét, ezáltal is biztosítva, hogy ügyfelei minél magasabb minőségű szolgáltatást kapjanak továbbra is versenyképes árakon. A most elérhető legkisebb optikai szálas DIGINet csomag 100/50 Mbps sebességet tesz lehetővé. A jelenleg közel 357 000 internet előfizetéssel bíró DIGI hálózatának közel 95%-a optikai hálózaton fut, mely stabilan biztosítja a zavartalan netezést és a modern technológiának köszönhetően lehetővé teszi ügyfeleinek a szélsebes száguldás élményét az interneten.

A szolgáltató hálózatát nem csak minőségben, de területi lefedettségben is folyamatosan bővíti (új hálózatot indított el a DIGI többek között Budapest XV., XVI., XVII., XVIII., XX. kerületeiben, Szada, Erdőkertes, Százhalombatta Ófalu területén), hogy ezáltal újabb és újabb területeken is elérhetővé tegye magas színvonalú szolgáltatásait.

A DIGI továbbra is erőteljesen igyekszik hozzájárulni, hogy az országok "sebességlistáján" minél előkelőbb helyet érjen el Magyarország - tette hozzá Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.